Home ASTRO HOROSKOP I PRIJATELJSTVO: Ko će vas zavrnuti a ko priskočiti u pomoć

HOROSKOP I PRIJATELJSTVO: Ko će vas zavrnuti a ko priskočiti u pomoć

762
0
horoskop i prijateljstvo

Znate li ko su vam pravi prijatelji – ljudi sa kojima se svakodnevno družite ili oni koji nisu uvek tu ali su uvek prisutni kad je najpotrebnije?

  Neka druženja su nastala iz iskrenih pobuda, neka iz interesa, pojedina datiraju još iz detinjstva dok su druga sklopljena u ozbiljnim godinama Međutim, za koga od svojih prijatelja biste mogli da stavite ruku u vatru da vas nikad ne bi izdao a za koga baš i niste sigurni kako bi se ponašao kad naiđu komplikacije? Otkrijte koji su horoskopski znaci pouzdani, posesivni, ko na prijateljstva gleda sasvim površno a ko beži već posle prve prepreke ili svađe.

OVAN

Pripadnici ovog znaka su impulsivni, emotivni i često umeju da preteraju sa svojim reakcijama. Bez obzira na to, njih izuzetno boli nepravda pa zato nikada neće dozvoliti da mu maltretirate prijatelja ili da ga bude baš briga ako je on u problemu. Ne, Bik će uvek priskočiti u pomoć, čak i kada se to od njega ne traži. S druge strane, najviše mu odgovaraju osobe koje umeju da ga spuste na zemlju kada previše zapeni, pogotovo oni koji su rođeni u znaku Vage.

BIK

Rođeni u ovom znaku su poznati po svojoj tvrdoglavosti i jednoumlju pa nisu baš pogodni za svako društvo, ali kad Bik nekome postane prijatelj onda je to za sva vremena. Izuzetno su spremni da rade na prijateljskim odnosima i da se bore za svoje ortake, jer su, između ostalog, i posesivni. Oni se najbolje slažu sa osobama koje su po prirodi mirne i koje izbegavaju sukobe i zato naročito vole da druguju sa Ribama.

BLIZANCI

Poznato je da oni veoma vole društvo, ali i da su puni samilosti pa se ne libe da odreaguju kad je to potrebno. Ipak, draže mu je kad ga neko od prijatelja zamoli za savet ili pomoć. Ponekad umeju da se zainate kad baš nije sve po njihovom pa može da dođe do kratkotrajnog zahlađenja odnosa ali oni se ne odriču tako lako svojih prijatelja. Međutim, umeju često da budu promenljivog raspoloženja i nepredvidivi pa im najviše godi druženje sa Vodolijama jer su vrlo slični.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.