Kad ti dođe žuta minuta, da li brojiš do 10 u sebi sa nadom da će proći ili urlaš i rušiš sve pred sobom?

Ako nisi Dalaj Lama lično i ne znaš kako da budeš u stalnom stanju nirvane, sasvim je očekivano da se iznerviraš. Neko prasne ko vatromet, neko ne progovara i jede se iznutra, a neko poželi da lomi i udara. Otkrij da li je način na koji se nosiš sa ljutnjom deo tvog karaktera koji je nasledan ili je ipak najveći krivac datum kojeg si rođen.

OVAN 

Ovnovi su prave tempirane bombe na 2 noge. Kad odlepe, eksplodiraju istog trena i uopšte se ne obaziru kako će se njihovo ponašanje odraziti na okolinu. Deru se, vrište, urlaju i jadan onaj na koga se namerače, bilo da je taj neko uzrok njihove ljutine ili obična kolateralna šteta. Ono što je najbitnije je da ga ta osoba potpuno iskulira, tako će se Ovan najbrže vratiti u normalu. Vrlo brzo se ohlade i onda im bude mnogo žao što su se tako nedolično ponašali pa se izvinjavaju, ali to uopšte ne znači da neće uskoro opet dići sve u vazduh.

 

BIK 

Ako se Bik naljuti na vas, prvo će na suptilan način pokušati da vam to stavi do znanja. Postaće dalek i hladan a ako vidi da ne reagujete transofirmisaće se u vulkan Etna i svu svoju lavu će proliti po vama. To je vrsta besa koja briše sve pred sobom,  jer kad ih uhvati to njihovo lome i bacaju sve što im se nađe pri ruci,  zato bi bilo najbolje da se spašavate dok još možete. Ako već niste takve sreće, u sebi ponavljajte Oče naš nekoliko puta i nadajte se da će taj tornado što pre proći.

bes

BLIZANCI 

Kad se oni naljute, najbolje bi bilo da nabavite čepiće za uši ili odvrnete muziku do maksimuma jer iz njihovih usta kreće čitava bujica ne baš lepih reči. Viču, vrište, postaju sarkastični, a umeju i prilično da vređaju. Međutim, zbog svoje dvolične prirode oni mogu svoju ljutnju da izraze i drugačije – biće hladnokrvni ali zbog jedne njegove rečenice zažalićete što ste se uopšte rodili. Nikada, ali nikada im ne govorite kako bi trebalo da žive inače ćete biti svakodnevna žrtva njihovog maltretiranja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.