Home Horoskop HOROSKOPOM DO LJUBAVI: Gde ćete pronaći srodnu dušu

HOROSKOPOM DO LJUBAVI: Gde ćete pronaći srodnu dušu

679
0

HOROSKOPOM DO LJUBAVI: Pravila četiri elementa su najvažnija za Vas ukoliko tražite srodnu dušu.

Svakim horoskopskim znakom vlada jedan od četiri elementa: Vatra, Zemlja, Vazduh i Voda, a svaki element odlikuju određene aktivnosti.

Vatreni znaci najčešće će se baviti sportom i igrama u kojima je potrebna posebna veština, zemljani znaci vole prirodu i kreativne aktivnosti. Blizanci, Vaga i Vodolija, kao vazdušni znaci, teže intelektualnim ciljevima i istraživanjima, dok se vodeni najbolje snalaze u umetnosti.

VATRENI ZNACI –  Ovan, Lav, Strelac

Energični su, entuzijastični i vrlo društveni. Stalno su u pokretu i energiju pune na mestima gde ima dosta fizičke aktivnosti. Zato Ovan, Lav i Strelac vrlo često pronađu srodnu dušu u teretani ili na igralištu. Pridruživanje nekom klubu ili sportskom timu, može biti prednost u romantičnoj potrazi. Vatreni znakovi su vrlo takmičarski nastrojeni i mogu pronaći ljubav na nekim sportskim događajima, turnirima ili bilo kakvim drugim nadmetanjima. Oni su impulsivni i više im odgovaraju mesta gde se ljudi mogu iskazati bez strahova ili pritiska i gde su opušteni i svoji.
Foto: StockSnap.io

ZEMLJANI ZNACI –  Bik, Devica, Jarac

Oni su senzualni, stabilni i praktični. Radije pribegavaju hobijima gde im je primarno čulo dodira, kao što su kuvanje, rad s drvetom ili pletenje. Ukoliko tražite nekoga ko će deliti vašu strast za stvaranjem lepog izvan ovog materijalnog sveta, krenite na kurs za neki od gore navedenih hobija. Zemljani tipovi su vrlo društveni i mogu pronaći duševni mir u skupinama koje se bave kulturom ili ekologijom. Oni su izuzetno povezani s fizičkom skladnošću i moraju tražiti ljubav tamo gde je svih pet čula lepo povezano. Izbegavajte sterilna mesta, a dajte prednost konstruktivnom razvoju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.