Ovaj vodič za muvanje koristi sve poznate činjenize o Astro znakovima i pomoćiće vam da prodrete u psihu bilo koje osobe na koju ste se nameračili. Pogodite ih pravo u ljubavni nerv i lako ih nagovorite na blud.

OVAN

Ako vam se dopada devojka koja je rođena znaku Ovna, imajte na umu da ona želi da budete hrabri. Nemojte da je pitate da li možete da je poljubite, već joj samo ukradite poljubac. Što je vaš pristup žustriji i navalentniji, to je bolje.

Udelite joj kompliment, jer devojka u ovom znaku želi da čuje da je najseksepilnija devojka u sobi.

Ako ste je tek upoznali, slobodno joj se suprotstavite, jer konstruktivne debate deluju kao afrodizijak na njih.

Ako ste vi rođeni u ovom horoskopskom znaku, onda je vaš stil zavođenja brz, siguran i sladak. Volite da napravite prvi korak, a vaš direktan pristup daje fenomenalne rezultate. Vi jednostavno prepoznajete važnost prvog poljupca.

HOROSKOP: Evo kako da smuvaš bilo koji znak Zodijaka. Možeš osvojiti bilo koga ako znaš ovu mudrost!

BIK

Bikovi uživaju u udvaranju, pa se obavezno na prvom sastanku pojavite sa buketom cveća ili nekim drugim znakom zahvalnosti. Oni vole poklone,pa je iznenadite parfemom koji će na nju delovati poput ljubavnog magneta i naterati je da odreaguje ekstremno impulsivno na ovakvu senzualnu stimulaciju. Ukoliko imate eksplicitniji smisao za humor, nemojte da se libite da joj ispričate neki vic, jer ne postoji ništa što bik voli više od sočne šale.

Ukoliko ste vi rođeni u znaku Bika, volite da zavodite ljude nežnim rečima, ohrabrujućim milovanjima i velikodušnim gestovima.

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.