Home Horoskop Horoskop: 10 stvari koje morate da znate ako poznajete neku Devicu

Horoskop: 10 stvari koje morate da znate ako poznajete neku Devicu

583
0
Možda su Rakovi, ćutljivi i ne puštaju nikoga u svoj svet, možda je Škorpija tajanstvena, ali niko poput ovog kritičnog, organizovanog perfekcionista ne projektuje jednu sliku prema spolja, a drugu prema unutra. Zato, bez obzira na to da li vam je Devica prijatelj, partner ili član porodice, dobro je znati ovih 10 stvari.

1. Device su jako osetljive, budite pažljivi

I one znaju da su osetljive, pa daju sve od sebe da kontrolišu svoja osećanja. Toliko ih potiskuju da često saznate što im smeta tek kad “puknu”. Važno je da Devici pružite osećaj sigurnosti kako bi mogla da sigurno govori o svojim osjećanjima. Njima je važno da ih saslušate. Međutim, pripremite se na iduću eksploziju, jer Device su vrsne u potiskivanju osećanja.

2. Reci šta misliš, misli šta govoriš

Device ne podnose mentalne igre i ne vole pretpostavke. Ako moraju da se “probijaju” da bi saznale šta mislite i osećate, ne samo da će to smatrati potpunim gubitkom vremena nego će vas smatrati nezrelim. Ali imajte na umu prvu stavku – budite iskreni, ali istinu saopštite obazrivo. 10 stvari koje morate da znate ako poznajete neku Devicu

3. Red, rad i još malo reda

Sintagma “kreativni nered” Devici zvuči kao “nežno mučenje”. Ne morate ni da pokušavate da živite prema njihovom standardu reda ( i Devicama je to teško), ali zaboga, pokrenite se i pokažite nameru da barem očigledne stvari dovedete u red.

4. Razmazite Devicu (jer ona neće)

Malo koji znak se toliko daje drugima, a toliko malo brine za sebe. Uostalom, ako mislite da vama nameće nemoguće standarde, verujte, prema sebi je trista puta gora. Zato je važno da pokušate da je što više razmazite i budete dobri prema njoj. Devica nikad neće to zloupotrebiti.

(nastavak na strani 2)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.