Kao i svaka svetska metropola i Beograd ima svog davitelja. Perica je bolestan. Njega boli glava. On ima 48 godina, 120 kilograma i visinu od 190 cm. Nikada se nije ženio. Sledeću davi u petak.

RIBE

Bejbi bejbi, zatvori oči sada. Bejbi bejbi, zatvori svoje oči. Sledi poljubac.

Ne idi mračnim ulicama i u petak obavezno obuci suknju – nikako pantalone. Pantalone nose samo nevaljale devojčice. Perica ne voli nevaljale devojčice.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

I šta vi uopšte imate protiv njegovih karanfila? Zašto ste kritikovali njegove karanfile? To nije lepo. On ne voli devojke koje mrze karanfile. On voli karanfile, a pored karanfila on jako voli jesti krempite.

DEVICA

Ne voliš karanfile. Ti si jedna nevaljala devojčica.

Svakog petka kada Pericu okupa majka i zajedno otpevaju divnu ariju, on odlazi u šetnju sa korpom punom karanfila. Ovog petka, nakon što pojede krempite, Pericu će zaboleti glava. Ako ga vidiš, nikako, ali nikako ne govori “Serem ti se na karanfile”. To će ga jako naljutiti.

Posle će opet morati da dobije grdnju i batine od majke zato što se opet kasno vratio kući.

https://youtu.be/QZDlCUMjtWk

JARAC

Ne volite karanfile. Eto vam sad. Ko ne voli karanfile, ne treba ni da živi.

Ljudi koji vole operu, kupuju cveće. Zato Perica voli operu. Ne idite u operu i ne prolazite ulicama oko nje. I obavezno promenite vodu u vazi. Karanfili su jako osetljivo cveće! Nikako Perici ne govorite da karanfili smrde.

besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.