Home Horoskop HOĆETE LI ZAVRŠITI U RAJU ILI NE? Saznajte kom krugu pakla pripadate...

HOĆETE LI ZAVRŠITI U RAJU ILI NE? Saznajte kom krugu pakla pripadate prema horoskopskom znaku

145
0
Saznajte kom krugu pakla pripadate prema horoskopskom znaku

Svi imaju mračnu stranu. Hoćete li verovati da će vas odvesti u duboki ponor nakon što umrete (odnosno uz pretpostavku da verujete u pakao) je na vama. Sve u svemu, niko nije savršen.

Neki od nas vode problematične živote, neki od nas gaje uznemirujuće misli, a neki od nas ne mogu izbeći nevolju čak ni kada žele, piše Rebel circus. Pretpostavljajući da postoji pakao i da postoji 9 krugova pakla, u kojem od njih mislite da ćete završiti? Svi mi imamo svoje demone – a neki od njih možda čekaju na nas na kraju naših života. Nastavite da čitate i saznajte u kojem krugu pakla ćete vi završiti prema vašem horoskopskom znaku.

Vodolija

Limb (prvi krug). Vi ste dovoljno nevina vrsta osobe i zbog toga će sudbina biti blaga prema vama. Ono što je protiv vas je to što ste vodili život bez ikakve vrste duhovnosti i zbog toga morate da patite u najdosadnijem krugu od svih. Naravno, drugi bi mogli da proživljavaju noćne more, ali barem im neće biti dosadno. Večnost će biti jako dosadna.

Ovan

Požuda (drugi krug). Ukoliko nešto čini da se dobro osećate, vi ćete to prihvatiti. To je vaš modus operandi. Nikada niste imali nameru u tome da nekoga povredite – jednostavno nikada niste ponovo razmislili o tome jeste li nekoga povredili. Volite da se dobro osećate, ali to vas može uvaliti u nevolju. Najverovatnije već jeste. Zbog toga ćete se pržiti u paklu sa svim ostalim pohotnim grešnicima.

Vaga

Proždrljivost (treći krug). Uživate u dobrom životu, ali vašim zadovoljstvima nema kraja. Vi ste onaj koji uzima. Ispunjavate se strašću, hranom, srećom, tugom … ako ima mesta za još, dobrog ili lošeg, vi ćete to uzeti. Neka vam je sa srećom u pronalaženju bilo čega tamo gde idete. Pakao će vas čitave progutati.
Saznajte kom krugu pakla pripadate prema horoskopskom znaku

Strelac

Pohlepa (četvrti krug). Vi se ne možete zasititi dobrog života – bez obzira koga ćete zbog toga zeznuti putem. Dok većina ljudi vidi život kao dar, vi ga vidite kao svoj lični dar. Do vraga sa svima ostalima. Ironično, to je upravo gde ćete završiti, zajedno s ostalim pohlepnim profiterima.

Rak

Ljutnja (peti krug). Nijedan drugi krug vas ne želi, stoga ćete završiti ovde. Vaša raspoloženja osciliraju poput ljuljaške i niko na svetu ne može da podnese vašu iritantnu narav. U paklu se primenjuje isti princip, osim što sada možete osetiti svoj vlastiti lek ostatak večnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.