Dnevni horoskop za 23. decembar 2016:
Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017

U svetu astrologije, biti Škorpija je nekako baš kul – ali ne i nužno popularno. Vi niste onaj koji prati druge, vi pratite vaš sopstveni put. Vi radite stvari na vaš način davajući hejterima pun materijal za ogovaranje.

Dok vas neki nazivaju “intenzivnim” ili “teškim”, oni koji se ne osećaju ugroženo od vas, shvatiće da ste strastveni, lojalni i pravi prijatelji. Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su jake ličnosti i eventualno te karakterisitke vremenom ipak dolaze do izražaja. Tako da dame, evo zbog čega nijedan muškarac neće moći da vas zaboravi kada jednom bude vaš.

Dejting sa vama je divlja vožnja

Veza sa Škorpijom znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima… ali i najgorih. Ali ti trenuci će vas terati da se uvek vraćate nazad po još, iako može da vas prestravi ukoliko počnete sa njom da se zezate kada je loše volje. Škorpije su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete da prihvatite “običnu” ljubavnu vezu.

Poznavaće vas bolje nego što poznajete sami sebe

Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da čitaju ljude, što može biti veoma iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga ko može da vas “čita”. Velike su šanse da dok se budete drali “Nemoj da mi govoriš kako se osećam”, shvatite da se upravo osećate kako vam je ona rekla. Ona je sjajna u kontroli, radićete ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja. Ali svetla strana toga je što svoju moć ona neće koristiti u loše svrhe. Ona ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.