Eliminisaće te a neće se ni osvrnuti: 4 horoskopska znaka koja bez milosti izbacuju ljude iz svog života
Eliminisaće te a neće se ni osvrnuti: 4 horoskopska znaka koja bez milosti izbacuju ljude iz svog života

Astrologija nam može biti i te kako korisna. Pogotovo u situacijama u kojima pokušavaš da nekako izbegneš konflikte. Recimo, nađeš li se u sukobu s dečkom, šefom ili prijateljicom, veoma je korisno znati u kojem su horoskopskom znaku rođeni. Jesu li među onima koji znaju da praštaju ili pak u jednom od ovih koji slede – onih koji će te odrezati iz svojeg života i neće se ni osvrnuti.

Zapamti, najlakše praštaju Blizanci, Vaga, Strelac ili Ribe. To su horoskopski znakovi koji će ti ponuditi još jednu priliku za prijateljstvo, saradnju, ljubav. Ribe su fokusirane na veze, na ljude koji ih vole i zato su sklone da  oproste i krenu dalje kao da se ništa nije dogodilo. Verovatno će ti pokazati da si ih povredila i reći ono što se mora reći. Ali, Ribe su znak koji se može usmeriti upravo na odnos, na negovanje odnosa, a ne na osećaj da im je neko uradio nešto nažao i zato su spremne da sve razreše što brže.

Blizanci i Vaga uvek vide obe strane medalje. Blizanac će analizirati situaciju, želiće da otkrije zašto si ga izdala ili povredila, a Vaga je naprosto kadra da vidi stvari i tvojim očima. Strelac je najveći pustolov od svih horoskopskih znakova. On će prvi pogledati u daljinu, nešto će ga tamo privući i zaboraviće da je bio jako povređen, ali uvek će ti pre toga jasno reći što mu je sve zasmetalo.

A sad dolaze na red znakovi koji će te odrezati iz svojeg života a da se neće ni okrenuti. Oni su u tom smislu odlučni i nemilosrdni gadovi.

1. Ovan

Ovan nije sklon navikama koje ćega vezati za jedno mesto i nikad se neće okružiti ljudima koje ne smatra vrednima svoje pažnje. Ovan je znak kojim upravlja Mars, planeta koju astrolozi nazivaju ‘Bogom rata’ ili ‘planetom akcije’. Jednom kad njima učiniš nažao, dobićeš još jednu priliku samo ako si izuzetno srećna. Ali nemoj računati na to. Neće se oni premišljati, oni će sve veze s tobom preseći kao da se nikad niste voleli ili radili zajedno i neće se ni osvrnuti. Ovan naprosto ne želi da troši svoje vreme na ljude koji nisu uz njega bez dvoumljenja ili koji bi mogli da ga izdaju.

Ovnovi su rođene vođe, avanturisti su i stvarno dobro društvo. Često se na nešto usmere s puno strasti, što može biti izvanredno, ali može katkad biti i loše. Ako slučajno otkriješ mračnu stranu njihove vatrene naravi, upoznaćeš osobu koja može istovremeno biti i ljuta i agresivna. Ovan je ratnik i uvek je spreman za bitku. Ako im staneš na put, izvadiće svoj mač i prerezati sve svoje veze s tobom.

Eliminisaće te a neće se ni osvrnuti: 4 horoskopska znaka koja bez milosti izbacuju ljude iz svog života
Eliminisaće te a neće se ni osvrnuti: 4 horoskopska znaka koja bez milosti izbacuju ljude iz svog života

2. Lav

Lavovi znaju biti veoma romantični, velikodušni i lojalni prema ljudima koje zavole. Što se tiče ljubavnih veza, Lavovi se lako zaljubljuju i čak ponekad u tome i prenagle. Oni vole da budu zaljubljeni. Ali iznad svega vole kad ih vole. U svakom slučaju, Lav voli biti u središtu pažnje. Poznato je da vole svetla reflektora i da im je jako stalo do toga kako ih drugi vide.

Tim znakom vlada Sunce, koje isto ima kraljevski status. Lav je često najodaniji prijatelj kojeg možeš imati, ali ako zaključi da ga nisi dostojna, on će te odrezati i taj će odnos završiti bez odugovlačenja. Za Lava je najvažnije kako se neko u vezi odnosi prema njemu, bio on prijatelj ili ljubavnik. Lav razmišlja ovako: ako ja mogu biti lojalan tebi, nema razloga da ti nisi lojalna meni. Na njegovom dvoru nema mesta za one koji mu nisu odani. I tačka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.