Retrogradni Saturn u Strelcu od 6. aprila do 25. avgusta 2017
Saznajte šta vam donosi kvadrat Sunca i Jupitera od 5. do 15. februara 2018. godine

Opčiniće vas svojim prevarantskim jezikom, ništa mu ne verujte!

Površnost i dvoličnost su njihovo drugo ime. Jedan dan se oduševe nečim, drugi dan to pljuju, a treći su u stanju da se zakunu da nikada oo tome nisu čuli ni reči, a kamoli imali mišljenje. Naravno, reč je o Blizancima.

Više izgovore laži, nego istine. Najčešće lažu za banalne stvari. Možete biti sigurni ako vam Blizanac kaže da stiže za 5 minuta, da još nije ni krenuo od kuće.

Toliko znaju da se zapetljaju u svoje laži da više niko ne može da ih raspetlja, a često zaboravi koga je za šta muljao, pa je brzo raskrinkan. Mnogo hoće, mnogo toga započnu, a ništa ne započnu do kraja.

Koncentracija i pažnja im je veoma kratkog roka, pa zato važe i za jedan od znakova koji najčešće varaju, a koji su ostali pročitajte OVDE. Ako u klubu odete do toaleta i ostavite ga samog, nemojte se začuditi da vas je već zaboravio i pleše sa drugom devojkom. Osećaj odgovornosti nije nešto što poznaju, pa većinu njihovih obećanja okačite mačku o rep.

Oni nisu zli, daleko od toga, jednostavno su previše neorganizovani i vetropirasti da bi čovek mogao da se osloni na njih. Vole da su u haosu i tako se najbolje snalaze. U poslu su rođeni prodavci jer svojom slatkorečivošću mogu kamili da prodaju pesak. Blizanac će vas lako osvojiti svojom manipulacijom i lepim rečima, ali ćete ga teško zadržati. Ipak, kada naiđe na pravu osobu koja će ga toliko zainteresovati da će poželeti da se smiri pored nje, menja se priča…

srbijadanas.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.