DROGERAŠKI HOROSKOP: Jedni ne mogu bez gudre, dok je drugima život bez droge potpuno nezamisliv! Horoskop otkriva šta kome više prija.

 

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Ovan

Kako bi pobedio dosadu, Ovan neprestanu žudi za izazovima. Nove droge, mesta i tehnike će ga držati uzbuđenima i zainteresovanim. Voli direktno ubrizgavanje, turboindžekšn u mozak a previše priče će ga smoriti. Ipak, neće biti na odmet ako mu odmah date svu svoju gudru jer može da postane agresivan. Ovan bi i rakiju turao u venu da može. Veoma ceni kada ga iznenadite poklonom pogotovo kada nema droge.

Bik

Jako je senzualan i uživa u opuštenom pristupu. Mekani čaršavi, velike buksne i opuštena atmosfera će probuditi njegova čula. Bika ni slučajno nemojte požurivati. On puši džoint kao da mu je svaki dan rođendan. Dobra masaža vrata i ramena će svakako učiniti da on puši mnogo grama dnevno. Kapacitet: neograničen. U žargonu poznat kao THC.

Blizanac

Ne mogu odoleti dobrom spidu i ekseru. Zabavna atmosfera će privući i zadržati njegovu pažnju. Dobar humor u momentima kad ga puca fleš je za njih najbolji fazon. Gledanje crtanih filmova tokom ušmrkavanja je za njih pravi fetiš. Posebno ga lože nindža kornjače. U stanju su po tri dana da prepričavaju kako su se dobro proveli ikako je kvalitetna roba bila.

HOROSKOP I SUDBINA: Bizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

Rak

On je večiti trubadur. Uživa kada izražavate žudnju za njim i njegovim trubadurskim veštinama koji jednim potezom spale ceo džoint. Dobar skank će u svako doba dana da probudi njegovu strast. Rak obožava hranu, stoga će pripremljeni obrok u ugodnoj atmosferi obavezno začiniti sa mrvljenom travkom. Inače u zabludi su da je marihuana indijski začin. Veoma ceni kada ga pozovete na ručak i za desert mu spremite kolačiće sa hašišom.

(nastavak na sledećoj strani)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.