Horoskop

DROGERAŠKI HOROSKOP: Ko voli vutru a ko se radi teškim opijatima

DROGERAŠKI HOROSKOP: Jedni ne mogu bez gudre, dok je drugima život bez droge potpuno nezamisliv! Horoskop otkriva šta kome više prija.

 

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Ovan

Kako bi pobedio dosadu, Ovan neprestanu žudi za izazovima. Nove droge, mesta i tehnike će ga držati uzbuđenima i zainteresovanim. Voli direktno ubrizgavanje, turboindžekšn u mozak a previše priče će ga smoriti. Ipak, neće biti na odmet ako mu odmah date svu svoju gudru jer može da postane agresivan. Ovan bi i rakiju turao u venu da može. Veoma ceni kada ga iznenadite poklonom pogotovo kada nema droge.

Bik

Jako je senzualan i uživa u opuštenom pristupu. Mekani čaršavi, velike buksne i opuštena atmosfera će probuditi njegova čula. Bika ni slučajno nemojte požurivati. On puši džoint kao da mu je svaki dan rođendan. Dobra masaža vrata i ramena će svakako učiniti da on puši mnogo grama dnevno. Kapacitet: neograničen. U žargonu poznat kao THC.

Blizanac

Ne mogu odoleti dobrom spidu i ekseru. Zabavna atmosfera će privući i zadržati njegovu pažnju. Dobar humor u momentima kad ga puca fleš je za njih najbolji fazon. Gledanje crtanih filmova tokom ušmrkavanja je za njih pravi fetiš. Posebno ga lože nindža kornjače. U stanju su po tri dana da prepričavaju kako su se dobro proveli ikako je kvalitetna roba bila.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕
HOROSKOP I SUDBINA: Bizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

Rak

On je večiti trubadur. Uživa kada izražavate žudnju za njim i njegovim trubadurskim veštinama koji jednim potezom spale ceo džoint. Dobar skank će u svako doba dana da probudi njegovu strast. Rak obožava hranu, stoga će pripremljeni obrok u ugodnoj atmosferi obavezno začiniti sa mrvljenom travkom. Inače u zabludi su da je marihuana indijski začin. Veoma ceni kada ga pozovete na ručak i za desert mu spremite kolačiće sa hašišom.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.