Home Horoskop Budi što češće u kontaktu sa njima, naročito sada: 4 horoskopska znaka...

Budi što češće u kontaktu sa njima, naročito sada: 4 horoskopska znaka koja misle pozitivno i u najtežim vremenima

97
0
Budi što češće u kontaktu sa njima, naročito sada: 4 horoskopska znaka koja misle pozitivno i u najtežim vremenima
Budi što češće u kontaktu sa njima, naročito sada: 4 horoskopska znaka koja misle pozitivno i u najtežim vremenima

U ova neizvesna vremena je pozitivno razmišljanje važnije nego ikada. Naime, nema svako tu sposobnost i mnogima je teško da ostane motivisan i pozitivan. Međutim, ova četiri horoskopska znaka uvek pozitivno razmišljaju

Jasno nam je da zbog ovih neočekivanih događanja neki ljudi ne mogu da prestanu da razmišljaju negativno. A to nije dobro – takve misli obeshrabruju te se zbog njih osećamo loše. Zašto je to čak i opasno? Naime, misli i uverenja utemeljena na pesimizmu mogu negativno uticati na emocije, ponašanje i mentalno zdravlje. Uz sve to, negativne misli mogu doprinijeti razvoju simptoma poremećaja raspoloženja i anksioznih poremećaja. S druge strane, optimistično razmišljanje pokazalo se golemim zaštitnim faktorom u očuvanju mentalnog zdravlja, naročito u kriznim životnim situacijama – zato jer su optimistični pojedinci skloni da interpretiraju stresove manje ugrožavajućima. Stoga ne bi bilo loše ugledati se u ova četiri horoskopska znaka – naime, oni uvek razmišljaju pozitivno – pa čak i u najtežim trenucima!

Lav

Lavovi imaju neverovatno pozitivan stav. Vole da uživaju u životu i zabavljaju se. Njihov talenat: žele izvući najbolje iz svake situacije, svejedno koliko je zaguljena. Svojim dobrim raspoloženjem brzo će motivisati i druge oko sebe. Lav živi svoj život prema svojim pravilima – i to mu čini dobro!

Blizanci

Ovaj horoskopski znak je vrlo realan. Blizanci brzo nauče od negativnih situacija da naprave nešto pozitivno. Naravno da ponekad mogu biti loše volje, ali to brzo prođe. Pokušavaju da ostanu cool i da misle na dobra vremena.

Strelac

I Strelci se ubrajaju među horoskopske znakove koji uvek ostaju pozitivni i stalno su dobre volje. U većini situacija zadrže hladnu glavu i jednostavno vrlo brzo od negativnog naprave pozitivno – i sve to bez trunke stresa.

Vaga

Vage su vrlo uravnotežen znak. Neverovatno im je bitna dobra ravnoteža i pozitivna energija u njihovom životu. Zbog toga uspevaju da ostanu mirne pa i u nezgodnim situacijama razmišljaju pozitivno – čak i kad drugi ne znaju šta bi uradili. Vage prihvataju uspone i padove u svom životu. Ostaju realne pa su zbog toga i srećnije. miss7.24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.