Ljubavni horoskop za oktobar 2020.
Ljubavni horoskop za oktobar 2020.

Iako će neki horoskopski znaci uživati u zabavi i raznim avanturama, sezona Blizanaca će drugima doneti tamnu energiju. Tokom ovog perioda vam može biti teže da se fokusirate na stvari koje su važne za vašu budućnost. Mnogi će videti svet kroz ružičaste naočare, a to može uzrokovati probleme.

U nastavku otkrivamo koje znake zodijaka čeka težak period ove sezone.

Rak

U sezoni Blizanaca, Rakovi će biti još slabiji i ranjiviji. Mnogi će želeti da se zatvore u svoja četiri zida i izoluju od sveta. Razlog je taj što ćete tokom ovog perioda dobro razmisliti o svom životu i to sami. Usamljenost i razmišljanje su sada neophodni za vašu dušu.

Osetićete se intuitivno povezani sa svojim unutrašnjim glasom. Ali ako ste okruženi ljudima, osećaćete se ugroženim jer niste u stanju da se posvetite sebi. Uzmite nekoliko slobodnih dana i otkrijte sebi sve šta vas muči. Tek tada se možete vratiti u stvarnost.

Škorpija

U sezoni Blizanaca, Sunce će se nalaziti u vašoj osmoj kući smrti i rođenja. Tokom ovog perioda, ne pretvarajte se da je sve u redu. Ovaj period će vam pomoći da se suočite sa svojim strahovima i osećajem nesigurnosti.

Biće im bolje tek posle 21. juna 2019: Ova 3 horoskopska znaka očekuje težak period do kraja sezone Blizanaca
Biće im bolje tek posle 21. juna 2019: Ova 3 horoskopska znaka očekuje težak period do kraja sezone Blizanaca

Umesto da ignorišete stres, pokušajte da saznate šta uzrokuje neprijatne emocije i onda rešite problem. Ovaj period će vas naučiti kako da se nosite s negativnostima i postanete jača osoba. Promene su uvek teške, ali ne zaboravite da će vam doneti dobro na duže staze.

Ribe

U ovom periodu će Sunce biti u vašem četvrtom domu porodice i doma. Imaćete osećaj da vam nedostaje sigurnost i iskrena ljubav. Tokom ovog perioda, vi ćete biti osetljiviji nego obično i bićete uznemireni usamljenošću. Pokušajte da zamenite negativne osećaje ljubavlju.

Okupite prijatelje koje davno niste videli, provedite vreme sa svojim roditeljima, dajte poklon voljenim osobama i učinite nešto lepo za druge. Možda će ovaj period biti težak iz nekog razloga – da vas podseti da je cela ljepota u životu sakrivena u jednoj stvari, a to je ljubav.

zenskimagazin.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.