Home Horoskop BEOGRADSKI HOROSKOP: Šta kraj u kome živite govori o vama (izvini, Zemune!)

BEOGRADSKI HOROSKOP: Šta kraj u kome živite govori o vama (izvini, Zemune!)

773
0

Pravi horoskopi se oslanjaju na zvezde da bi odredili vaš karakter, a ovom će biti dovoljna i vaša adresa. Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna, a namera da vas nasmejemo namerna. Nemojte ovo shvatati preozbiljno. Osim ako ste iz Zemuna. Onda sigurno hoćete.

Banovo Brdo

Jezik vam je dugačak kao Požeška, a stan prometan kao stanica kod bioskopa “Šumadija”. Koliko volite da popijete pokazuje i da ste jedini kraj u kome postoji spomenik u obliku slavine. O vašim ljubavnim izborima svedoči i hipodrom – koliko god da jurite, sve se svodi na nekog konja.

Novi Beograd

Urbana džungla od vas je načinila ili kraljeve životinja ili najobičnije gorile. Blokove naseljavaju razni, od skockanih žena dugih trepavica do prevejanih kockica kratkog vrata. Vi ste gradske spremačice jer nema toga što Novobeograđanin ne može da ti “sredi”. Šarmantni ste i pomalo nervozni, ali svako ko mora da prelazi Gazelu više puta dnevno zaslužuje jak zagrljaj. Beogradski horoskop

Senjak i Dedinje

Živite na brdu, ali samo oni kojima je glava u oblacima gledaju ljude sa visine. Ti su većinom jako prizemni. Ostali su nepredvidljivi poput reke i gostoprimljivi kao parkovi. Pažljivo prelazite preko ulice i tuđih crta jer se nikad ne zna čiji se interesi tuda voze. Čini se da ste svakom na putu, mada samo retki znaju kod vas da se snađu.

Kraljevstvo ČA, ČA, ČA

Kleto trojstvo koje čine Borča, Ovča i Krnjča pod nazivom “ča, ča, ča” ili za ljude iz drugih krajeva poznato i kao “gde, gde, gde”. Vi ste kao 95-ica, ideje vam nailaze vrlo često i dupke su pune tuđih problema. Navikli ste da za sve u životu treba da prevalite dugačak put. Džep vam je prazan kao Zrenjaninac, a samo iskusni znaju kada upadnete u kanal. Ne smeta vam, protiv budala ste podigli jak nasip.

Krug “dvojke”

Ubeđeni ste da se svet vrti oko vaše ose, baš kao što se dvojka vrzma oko centra. Ništa dalje od Voždovca ne priznajete za Beograd, a ako nekoga ne poznajete iz osnovne ili srednje, on ne postoji. Taš je dvorište, Kališ terasa, a sve do čega ne možeš da dođeš peške – predaleko. Vi ste kao vino, sve bolji sa godinama i najslađi sa onima koji vas poznaju.

Krug “tristadvojke”

Putovanja intergalaktičkim autobusima na relaciji Ustanička-kraj sveta u vama su razvila strpljenje svojstveno zen budistima i ljudima koji pitaju “da li volite pozorište”. Daljina od centra vaše nežno srce napunila je žudnjom, pa se lako prepuštate maštanjima i misli vam lutaju kao mlada provincijalka novobeogradskim blokovima.

Voždovac

Stalno nešto radite na sebi, pa ste često zatvoreni kao Vojvode Stepe. Prijatelji se oslanjaju na vas, pa čim vas neko preskoči, nastane kolaps. Mnogi vas potcenjuju, ali kada vam daju priliku, brzo prirastete za srce. Volite da komandujete kao Autokomanda, pa ne podnosite da se dugo vrtite u tuđem toku. Večito ste u nekoj gužvi, čak i kada se osećate prazno.

Karaburma

“Izvinite, jel ovo 16, Karaburma – Novi Beograd?” Karaburmcima je broj 16 izuzetno srećan. Naročito negde oko 5 kada se vraćaju sa posla. Ugaziti u pseće govance, takođe smatraju nagoveštavanjem sreće, jer gde god da krenu, moraju da pređu preko nekog parka. Urbani likovi, snalažljivi, naviknuti na svakakve životne uslove, otporni kao bubašvabe, pa čak i po malo zaneseni i romantični. To je ona moderna viteška vrsta romantike vajana devedesetih u karaburmskim parkićima. beogradski horoskop

Vračar

Snažni ste kao tradicija, ali nepouzdani kao trola. Vredite mnogo, ali ste jako loše povezani. Umete da izaberete društvo, pa ste uvek među elitom. Komplikovani ste i ponekad imate uske poglede na svet, ali na kraju dana ostajete nepromenjeni kao da život ide mimo vas. Mnogi to ne vide, ali u vama se krije pravi mangup.

Rakovica

Treba vam neko vreme da dođete do onoga što želite, ali tada ne puštate. Život vam je brdovit i pun uspona i padova, pa se često trudite da uhvatite krivinu. Sve sortirate po nekim stavkama i strašno ste organizovani. Preterano analizirate pa vam je plan kao Miljakovac, uvek imate ima opcije I, II i III.

Zemun

ZEMUNSKI HOROSKOP: Izračunajte da li ste Pit Bull, Prangija, Bogotac ili Braćala :)>+ Mutni kao Dunav ili bistri kao vino u kafanama na keju – kod vas nema sredine. Ipak, odišete nekom “živinom”. Slatki ste kao palačinke prema onima koji vas vole, a gordi kao Gardoš prema bezobraznima. Od komšija ne zajmite brašno jer je ionako pola u zatvoru zbog “belog”. Verovatno ne priznajete da ste Beograđani i sve shvatate preozbiljno, pa makar sve okrenuli naglavačke. Tako, tebra? 24sata.rs/besnopile.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.