Home Horoskop ONI NIPOŠTO NE TREBA DA BUDU ZAJEDNO: 12 najgorih astro parova čija...

ONI NIPOŠTO NE TREBA DA BUDU ZAJEDNO: 12 najgorih astro parova čija ljubav nikad ne može da uspe

37
0

12 najgorih astro parova kojima je bolje da se ne upuštaju u romantične odnose:

1. Ovan i Bik

Ovnovi imaju čvrstu volju, a Bikovi su poznati po tome što su tvrdoglavi. Možete li zamisliti tu svađu?

2. Bik i Strelac

Postoje trenuci u kojima Bik želi da uživa u mirnoj večeri kod kuće, ali Strelac gotovo uvek želi da ide napolje i radi nešto zabavno. Tako su Strelčevi više od onoga što Bikovi mogu da podnesu, a vrlo često i ne uzimaju stvari za ozbiljno, što može biti frustrirajuće.

3. Blizanci i Jarac

Želiš ljubavnu katastrofu? Samo spoji ova dva horoskopska znaka: Blizance, koji su poznati po svojoj ljubavi prema razgovorima i zabavi i Jarčeve, koji su veliki radoholičari i vole da planiraju gotovo svaki trenutak svog života. Takva nespontanost Blizance će brzo oterati.
12 najgorih astro parova
12 najgorih astro parova

4. Rak i Vodolija

Vodolije su slobodnijeg duha, dok su Rakovi vrlo nezavisni pa bi mogli da pomisle kako im nisu potrebni, obzirom da njima treba neko ko će biti u potpunosti uz njih. Takođe, posebno će misliti kako im ne trebaju Vodolije, kada one počnu da im ističu svaku grešku, što je vrlo verovatno da će učiniti.

5. Lav i Škorpija

Škorpije neće zahvaljivati niti davati previše komplimenata, a Lavovi žude za takvim stvarima. Takođe, Lavovi smatraju da su vrlo šarmantni i vole flert, što se Škorpijama neće sviđati, jer imaju tendenciju da budu prilično ljubomorne.

6. Devica i Strelac

Nijedan od ova dva znaka ne želi da se istinski obaveže. Prema mišljenju Devica, Strelčevi mogu često biti previše bezbrižni i ne vode previše računa o tome kako njihovi postupci mogu povrediti druge ljude, što je crvena zastavica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.