12 najgorih astro parova kojima je bolje da se ne upuštaju u romantične odnose:

1. Ovan i Bik

Ovnovi imaju čvrstu volju, a Bikovi su poznati po tome što su tvrdoglavi. Možete li zamisliti tu svađu?

2. Bik i Strelac

Postoje trenuci u kojima Bik želi da uživa u mirnoj večeri kod kuće, ali Strelac gotovo uvek želi da ide napolje i radi nešto zabavno. Tako su Strelčevi više od onoga što Bikovi mogu da podnesu, a vrlo često i ne uzimaju stvari za ozbiljno, što može biti frustrirajuće.

3. Blizanci i Jarac

Želiš ljubavnu katastrofu? Samo spoji ova dva horoskopska znaka: Blizance, koji su poznati po svojoj ljubavi prema razgovorima i zabavi i Jarčeve, koji su veliki radoholičari i vole da planiraju gotovo svaki trenutak svog života. Takva nespontanost Blizance će brzo oterati.

12 najgorih astro parova
12 najgorih astro parova

4. Rak i Vodolija

Vodolije su slobodnijeg duha, dok su Rakovi vrlo nezavisni pa bi mogli da pomisle kako im nisu potrebni, obzirom da njima treba neko ko će biti u potpunosti uz njih. Takođe, posebno će misliti kako im ne trebaju Vodolije, kada one počnu da im ističu svaku grešku, što je vrlo verovatno da će učiniti.

5. Lav i Škorpija

Škorpije neće zahvaljivati niti davati previše komplimenata, a Lavovi žude za takvim stvarima. Takođe, Lavovi smatraju da su vrlo šarmantni i vole flert, što se Škorpijama neće sviđati, jer imaju tendenciju da budu prilično ljubomorne.

6. Devica i Strelac

Nijedan od ova dva znaka ne želi da se istinski obaveže. Prema mišljenju Devica, Strelčevi mogu često biti previše bezbrižni i ne vode previše računa o tome kako njihovi postupci mogu povrediti druge ljude, što je crvena zastavica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.