Neprestano birate pogrešne ljude za ljubavne partnere i/ili prijatelje? Vreme je da pogledate u zvezde. Ovnovi su prvi horoskopski znak koji bi vam trebao pasti na pamet, prenosimo sa portala Novosti.

Avanturisti su

Ovnovi i avantura uvek dolaze u paketu, oni su sposobni običan obiteljski roštilj pretvoriti u ludu zabavu. Iako se ova njihova osobina možda smatra užasno zabavnom, s vremenom može postati štetna za zdravlje. Naime, oni su uvek u potrazi za uzbuđenjem i avanturom što s vremenom ulazi u sve aspekte njegovog života te rezultira stvaranjem ogromnog pritiska.

Zrače pozitivnom energijom

Ovnovi su po prirodi pozitivne duše. Takva im energija pomaže da s lakoćom prolaze i kroz najteže životne situacije, a za njih gotovo nikada ništa nije neobično. Ipak, postoji i druga strana – kada se stvari izjalove i iskoče iz plana Ovnovi se jako uzrujaju i postanu depresivni te, najčešće, krive sebe što nešto nije pošlo po planu.

dnevni horoskop 2. novembar 2016.

Optimistični su

Većina Ovnova zna kako uspešno da balansira između ohrabrujućeg i preteranog optimizma. Ta njihova sposobnost uveliko pomaže kada prijatelju treba podrška i tračak nade u najgorim situacijama. Loša je stvar što toliki optimizam Ovan ne zna primeniti i na sebe.

Odani su

Ovnovi nikada neće izneveriti prijatelja ili odati tajnu. Oni su jako odani stoga u njihovom društvu nikada nemojte ogovarati prijatelja, jer to neće dobro završiti. Ipak, Ovnove preterana odanost može koštati i to na način da predugo ostaju u ljubavnoj vezi ili na poslu jer jednostavno osećaju potrebu biti lojalni do kraja.

Iskreni su

Ovnovi nikada ne lažu, iz jednostavnog razloga – jer ne znaju kako! Jedino kada ne govore istinu jeste u situacijama u kojima ne mogu odbiti drugu osobu, jer znaju da bi je mogli povrediti. No, čak i tada oni će pripaziti da ne povrede vaše osećaje. Ako ste prijatelj Ovnu ne morate se brinuti da će vas ugnjaviti kukanjem ili se neprestano oko nečeg žaliti. Oni to nikada ne čine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.