Otkrijte šta vas očekuje svakog meseca u 2017. godini

Otkrijte šta vas očekuje svakog meseca u 2017. godini: Tu smo, još uvek u 2016. godini, ali ne tako daleko od 2017. godine. Ljudi mogu i treba da utiču na svoju sudbinu! Nema smisla zavisiti o prošlosti ili budućnosti! Naše razumevanje budućnosti, naše misli i direktno delovanje veliki je udeo u ostvarenju promena. Greške prošlosti nisu nestale preko noći i više nego ikada, dojele su važne lekcije. 2017. godina ne donosi velike promene, ali otvaraju se vrata novim spoznajama i možda najveći dar biće bolje razumevanje sebe samog. To može biti važan korak, korak ka većoj ljubavi prema sebi što je najvažnije za ostvarenje sreće.

Jupiter će početak godine dočekati u Vagi a završiti u Škorpiji, Saturn ostaje u Strelcu (do 19. decembra 2017.), Uran ostaje u Ovnu, Neptun u Ribama i Pluton u Jarcu. Očekujemo da će 2017. godina biti godina u kojoj će preovladavati iskrenost, da će to biti vreme bez iluzija, piše tarot-horoskop.com. Svako zna svoje mesto u svetu i svoju vrednost. Vreme je da se odluči kojoj strani će se prikloniti. 2017. godina donosi više izazova s kojima ćete se suočiti.

horoskop po ciganskim kartama za decembar 2016

Budite odgovorni za svoje delovanje i zauzmite pozitivan stav pri suočavanju s tim izazovima, jer ćete tako puno lakše ostvariti pozitivne promene. Doprinesite tome da svet bude bolje mesto za sve! Predstavite ono što volite umesto ono što mrzite. Pre nego što delujete razmislite da li je to dobro za VAS i za dobrobit DRUGIH. Vaše delovanje mora biti utemeljeno u ljubavi i humanosti. Prihvatanje i oslobađanje je još jedna važna tema za 2017. godinu. Puno je različitih mišljenja i zato nikome ne sudite. Istražite radije šta se krije iza onog što vidite. Pokušajte da razumete mišljenje drugih ljudi, jer bolje razumevanje zbližava ljude i donosi više ljubavi.

Pridonesite boljem svetu za sebe i druge: Prihvatite situaciju kakva jeste. Tako ćete moći da promenite ono što trenutno ne volite. Dobro se brinite o sebi kako bi mogli da se brinete i o drugima. Ne sudite drugima. Prvo potražite ono pozitivno kod drugih i pozitivne namere drugih, jer to uvek postoji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.