Home godišnji horoskop HOROSKOP SREĆE ZA 2018: Jedna od najboljih godina u životu Škorpije, velike...

HOROSKOP SREĆE ZA 2018: Jedna od najboljih godina u životu Škorpije, velike ljubavne promene kod Raka, sudbinski susreti za Jarca

98
0
Dnevni horoskop za 24. mart 2018.
Dnevni horoskop za 24. mart 2018.

Horoskop sreće za 2018: Planete blagostanja Jupiter i Venera donose najviše sreće, a njihov uticaj će osetiti svi znakovi. Škorpijama će 2018. biti jedna od najsrećnih godina u životu

OVAN

Vaš put prema sreći su avantura, uzbuđenje i akcija. Odmaknite se od rutine, od situacija i osoba koji vas čine teskobnim. Saturn će vam doneti nove i odgovornije uloge, možda i promenu na poslu, biće dosta obaveza s kojima ćete morati izaći na kraj i zato je važno ne zaboraviti na sebe, na sve ono što vam pričinjava užitak i zadovoljstvo, piše 24sata.hr. Pustite li iz svog života sve ono za šta se tako grčevito držite, a što je izgubilo rok trajanja, osetićete veliko oslobođenje. Pozicija Jupitera mogla bi vam doneti dobitke od drugih ljudi, usrećiti vas strastvenom pustolovinom, ali optimizam vas preplavljuje ulaskom Jupitera u znak Strelca tokom novembra, najavljujući jednogodišnji ciklus obilja i rasta. Najsrećnija razdoblja: 6. 3. – 17.3. Merkur i Venera u vašem znaku uneće mnogo novih sadržaja u vaš život. Spremni ste da isprobate nešto novo, kako u ljubavi, tako i u poslu. 6.4. – 30.4. Merkur naglašava vašu snalažljivost i komunikativnost. Usrećuju vas druženja, putovanja, prijatelji i nove poslovne mogućnosti.

BIK

Predstojeća godina donosi vam priliku za ostvarenje nove stabilnosti i sigurnosti. Štiti vas Saturn s kojim možete izgraditi nove vrednosti i učvrstiti ona područja života koja su vam u protekle dve godine bila izvor nedoumica i teskobe. Sreća se krije u vašoj snazi i izdržljivosti, u sposobnosti da istrajete do kraja u onome što ste naumili, da se zaštitite od svega što vas uznemirava. Jupiter vam nudi zadovoljstvo kroz odnose i društveni život. Sada možete proširiti krug poznanika, pustiti u svoj život neke osobe koje će vas obogatiti novim znanjem i korisnim iskustvima. Ako ste sami, ovo je dobra godina za pronalaženje nekog posebnog, za uživanje u zagrljaju osobe koja će vam pružiti ono što dugo tražite. Sreću pronalazite iznenada i kada najmanje očekujete.
Horoskop sreće za 2018
Najsrećnija razdoblja: 1.1. – 17.1. Mars u Škorpiji budi strast, Venera u Jarcu daruje vam šarm i lepotu. Nekome ćete zapeti za oko. Pravo je vreme za ljubavna uzbuđenja. 31.3. – 23.4. Venera u vašem znaku daruje vam snagu privlačnosti, zato privucite u svoj život ono što vam je potrebno. Stižu materijalni i ljubavni dobici.

BLIZANCI

Teška i zahtevna vremena polagano ostaju iza vas. Ulazite u novo poglavlje života, a tamo se kriju i nove mogućnosti. Sreća je nešto što vi sami stvarate, svojim osmehom, dečjim duhom, zato ne dajte nikome da vam to oduzme. Promenite li neke životne navike, na primer počnete li redovno da vežbate i zdravije se hranite, postaćete zadovoljniji sobom i svojim odrazom u ogledalu što će vam osnažiti samopouzdanje. Usrećiće vas i nova prilika na poslovnom planu, možda i udomljavanje kućnog ljubimca. Ljudi koje ćete upoznavati putem posla biće vam od velike koristi. Pokazaće vam put prema novim ostvarenjima koji vam je dosad promicao. Kad je o ljubavi reč, zaboravljate na prošlost, isceljujete stare rane i tako obnovljeni krećete u nove osvajačke pohode. Najsrećnija razdoblja: 24.4. – 18.5. U ovom razdoblju imate priliku da ispunite jednu želju, želju koja će ugrejati vaše srce, ispuniti vas pozitivnim mislima. Uživajte! 30.5. – 11.6. Jaki ste na rečima, uverljivi, aktivni, vidite ono što drugima promiče. Ostvarujete jednu poslovnu pobedu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.