Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2017

Dnevni horoskop za 9. avgust 2017: Nakon dva mirna dana, evo ga jedan malo dosadniji, jedan od onih dana kada nam ništa neće polaziti za rukom. Nadamo se da će vas što više ovo pročitati, pa da znate – danas ništa ne započinjite, gledajte da ne radite važne stvari, naročito se ne bavite papirologijom, računima, nikakvim novčanim transakcijama. Sve može da sačeka za sutra, bolje zakasniti nego nešto zabrljati ili pogrešno uraditi.

Nije dan za posao, definitivno, moglo bi da dođe do neslaganja ili konflikata sa partnerima ili kolegama, pa gledajte da ne ulazite ni u kakve rasprave niti da iznosite svoje stavove ako se ne slažu sa ostalima. Bar ne danas, piše Današnji dnevni horoskop.

Da sve bude kako ne treba pobrinuće se i polje emocija gde je moguće da primetite neke praznine, hladnoće od strane partnera, moguće je da neki razgovori odu u nekom smeru u kom nikako ne biste hteli da odu. Zato se pobrinite da danas budete pribrani, staloženi i ne dajte da vas niko i ništa isprovocira. Lezite što ranije i bar se dobro naspavajte!

Neka je sa srećom.

OVAN

POSAO

Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

BIK

POSAO

Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od poverenja.

LJUBAV

Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop za 9. avgust 2017

BLIZANCI

POSAO

U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima.

LJUBAV

Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

RAK

POSAO

Smeta vam način na koji neko predstavlja vaše ideje ili dosadašnji uspeh. U glavnom, nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima.

LJUBAV

Prihvatite nečiji poziv ili strašni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.