Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 9. avgust 2017: Škorpija ima avanturu sa osobom sa...

Dnevni horoskop za 9. avgust 2017: Škorpija ima avanturu sa osobom sa posla, Ovan nestrpljiv, Devica uznemirena

78
0
Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2017

Dnevni horoskop za 9. avgust 2017: Nakon dva mirna dana, evo ga jedan malo dosadniji, jedan od onih dana kada nam ništa neće polaziti za rukom. Nadamo se da će vas što više ovo pročitati, pa da znate – danas ništa ne započinjite, gledajte da ne radite važne stvari, naročito se ne bavite papirologijom, računima, nikakvim novčanim transakcijama. Sve može da sačeka za sutra, bolje zakasniti nego nešto zabrljati ili pogrešno uraditi.

Nije dan za posao, definitivno, moglo bi da dođe do neslaganja ili konflikata sa partnerima ili kolegama, pa gledajte da ne ulazite ni u kakve rasprave niti da iznosite svoje stavove ako se ne slažu sa ostalima. Bar ne danas, piše Današnji dnevni horoskop. Da sve bude kako ne treba pobrinuće se i polje emocija gde je moguće da primetite neke praznine, hladnoće od strane partnera, moguće je da neki razgovori odu u nekom smeru u kom nikako ne biste hteli da odu. Zato se pobrinite da danas budete pribrani, staloženi i ne dajte da vas niko i ništa isprovocira. Lezite što ranije i bar se dobro naspavajte! Neka je sa srećom.

OVAN

POSAO Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. LJUBAV U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini. ZDRAVLJE Kontrolišite pritisak.

BIK

POSAO Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od poverenja. LJUBAV Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu. ZDRAVLJE Zadovoljavajuće.
Dnevni horoskop za 9. avgust 2017

BLIZANCI

POSAO U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima. LJUBAV Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

RAK

POSAO Smeta vam način na koji neko predstavlja vaše ideje ili dosadašnji uspeh. U glavnom, nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima. LJUBAV Prihvatite nečiji poziv ili strašni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.