GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Dnevni horoskop za 8. februar 2018: Dragi prijatelji, danas je četvrtak i ovu radnu nedelju polako privodimo kraju. Iako je zima u punom jeku, bar bi tako trebalo da izgleda i da sve se beli od snežnog prekrivača, od te idilične slike osta samo sećanje na istu od ranije. Nemate razlog da vreme provodite po kućama, vreme i sunčani sati naprosto mame da se izvučete iz toplih domova i aktivirate se.

Mogući problemi u komunikaciji sa voljenom osobom koju će pogoršati zajednički duži boravak u zatvorenom prostoru. Razlog više da procunjate gradom, zar ne!

Ugodan dan, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Delujete aktivno na različitim stranama, ali ne možete da ostvarite sve što biste želeli. Negde morate da podvučete crtu i da se zadovoljite prosečnim rezultatima.

LJUBAV

Nema potrebe da opterećujete voljenu osobu novim planovima i svojim idejama, koje mogu da sačekaju na neko bolje vreme.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Dnevni horoskop za 9. februar 2018. S današnjim danom stiže nam bujica osećanja, romanse, strasti ali i neprijatne ljubomore.

Dnevni horoskop za 8. februar 2018

BIK

POSAO

Nesporazum koji Vas prati u susretu sa saradnicima nameće nova pitanja o zajedničkom poverenju i poslovnim interesima. Ne možete da kontrolišete svoje nezadovoljstvo.

LJUBAV

Delujete uznemireno, pogađa Vas partnerovo ponašanje ili izgovori koje uporno koristi. Ne verujete u sve ono što čujete.

ZDRAVLJE

Osećate se umorno.

BLIZANCI

POSAO

Ukoliko Vam je stalo da završite započeti posao, promenite svoju uobičajenu taktiku. Prihvatite savremenije metode rada kako biste odgovorili na različite izazove.

LJUBAV

Važno je da ostvarite emotivnu bliskost u nečijem društvu. Ako ste slobodni, delovaćete vrlo provlačno na okruženje.

ZDRAVLJE

Problemi sa zubima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.