Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 7. februar 2018: Novac za Bika, Strelac preteruje sa...

Dnevni horoskop za 7. februar 2018: Novac za Bika, Strelac preteruje sa noćnim životom, Ovan uživa

55
0
Horoskop u vladavini Jarca

Dnevni horoskop za 7. februar 2018: Ovan uživa, novac za Bika, Blizanci dobro, prenaglašeno emotivni Rakovi, Lav usamljen, Device razočarane, Vaga neodlučna, Škorpija u poslu, dinamičan dan za Strelca, ozbiljna veza za Jarca, Vodolija upoznaje nove ljude, a Ribe moraju da se čuvaju pada. Ovo je današnji dnevni horoskop za 07.02.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Ukoliko imate putovanje, kontakt sa osobama iz znaka Bik i Vaga, doneće uspeh posebno ako su vezani za inostranstvo. Ljubav Ovnovi koji su slobodni poželeće da budu u svom domu u krugu svojih prijatelja. Uživate sa ljudima koje volite. Zdravlje Razmišljate o poseti lekara tokom nedelje, čisto preventivno.
Dnevni horoskop za 7. februar 2018

BIK

Posao Novac i dobitak mogu da uslede ukoliko prihvatite saradnju sa bivšim kolegama. Novac vam neće biti problem ako čak i drugome pozajmljujete. Ljubav Bićete u prilici da promenite svoj emotivni status. Moguć povratak osobe iz prošlosti. Zdravlje Pad imuniteta.

BLIZANCI

Posao Razmišljate više o poslu nego što stvarno radite. Morate da se okrenete nekim realnijim ostvarenjima. Ljubav Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. Zdravlje Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.