Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 7. maj 2018. Ovan sprema promene, Rak dobro, Škorpija...

Dnevni horoskop za 7. maj 2018. Ovan sprema promene, Rak dobro, Škorpija nervozna, Vodolija puna energije.

61
0
Dnevni horoskop za 7. maj 2018.
Dnevni horoskop za 7. maj 2018.

Dnevni horoskop za 7. maj 2018. S novom sedmicom startuje odmah Merkur u kvadratu sa Plutonom, stvari s ovim kvadratom stoje ovako: oprezno danas s sagledavanjem stvari, moguća je izokrenuta slika svega!

Komunikacija danas može biti ugrožena, slede brojni nesporazumi. Neko bi mogao da ispolji želju za manipulacijom, da vas podvede pod svoje, ili vi nekoga… Danas doniniraju opsesivne misli. Venera je danas u kvadratu sa Neptunom, i tu imamo iskrivljenu sliku. U tom smislu onda i iskoristite stvari, ovaj kvadrat je odličan za sve kreativno u vašem životu. Prijatan dan vam želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

Danas ste spremni na izazov. Situaciju na poslovnom planu, koja vas je u pretekloj nedelji nervirala, odlučujete da totalno promenite. LJUBAV Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas iritira. ZDRAVLJE Više se odmarajte.
Dnevni horoskop za 7. maj 2018.
Dnevni horoskop za 7. maj 2018.

Bik

POSAO Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unapred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam danas neće nikakvu korist doneti. LJUBAV Na ljubavnom planu preveliki broj prebrzih misli vas dekoncentriše. Slobodni Bikovi će danas biti spremni na akciju. ZDRAVLJE Odlično.

Blizanci

POSAO Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora. LJUBAV Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage danas za savet. ZDRAVLJE Problemi sa disajnim putevima…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.