Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 6. maj 2018: Vaga uporna, Blizanci neshvaćeni, Ribe popustljive

Dnevni horoskop za 6. maj 2018: Vaga uporna, Blizanci neshvaćeni, Ribe popustljive

79
0
Dnevni horoskop za 11. avgust 2018
Dnevni horoskop za 11. avgust 2018

Dnevni horoskop za 6. maj 2018: Ovan u nedostatku motivacije, Bik umoran, Blizanci neshvaćeni, Rak razmišlja o braku, Lav samostalan, Devica u dobroj komunikaciji sa Strelcem, Vaga uporna, Škorpija napeta, Strelac kreativan, Jarac uspešan u poslu, Vodolija odgovorna, Ribe popustljive. Ovo je današnji dnevni horoskop za 06.05.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Mnoge današnje aktivnosti svodite na minimum. Nedostaje vam i snaga i motivacija. Jedan od razloga za takvo stanje je organske prirode. Ljubav Pošto zvezde nalažu dinamiku, odmor, kretanja, opuštanje – poslušajte njihov savet. Dobro slaganje sa Vagom. Zdravlje Odlično. Dnevni horoskop za 6. maj 2018

BIK

Posao Razmišljate o narednoj nedelji i novim zadacima koji sami postavljate. Ko vas razume biće mu lako sarađivati sa vama. Ljubav Samoća vam prija, tako da ćete, ukoliko budete u prilici, napuniti baterije i biti kao preporođeni. Zdravlje Ispoštujte zahtev organizma. On poručuje da ste se umorili.

BLIZANCI

Posao Želite dominaciju. Niste u prilici danas da se okrenete takvom vrstom saradnje. Mnogi oko vas su u nekom svom svetu pa vas neće razumeti Ljubav Prijatan dan za novo poznanstvo. Ako ste u braku onda vam sledi tajni susret. Ovo je osoba iz inostranstva. Zdravlje Osetljiva kolena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.