Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 6. avgust 2017: Vodolija naivna, Rak nedosledan, Strelac gleda...

Dnevni horoskop za 6. avgust 2017: Vodolija naivna, Rak nedosledan, Strelac gleda u budućnost

99
0
Dnevni horoskop za 6. jul 2018.
Dnevni horoskop za 6. jul 2018.

Dnevni horoskop za 6. avgust 2017: Ovan dalekovid, Bik uspešan, Blizanci na mukama, Rak nedosledan, Lav pojačava tempo, Devica putuje, Vaga na dobitku, Škorpija na putu uspeha, Strelac gleda u budućnost, romansa za Jarca, Vodolija naivna, bez pomirenja za Ribe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 05.08.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Vidite dosta dalje u odnosu na ono što vaše kolege trenutno protežiraju kao jako zanimljivu soluciju za kasnije. Ljubav Niste sami u ljubavnoj romansi, koju osećate već neko vreme. Možete danas da ostvarite i konkretan kontakt. Zdravlje Solidno.

BIK

Posao Dovoljno ste uspešni u onome čime se konkretno bavite i nemate nameru da odustanete od solucije, koju imate u planu. Ljubav Ono što ste imali kao temu ne odustajete i imate na umu da nešto konkretizujete kada je u pitanju jedna Devica. Zdravlje Zubobolja.
Dnevni horoskop za 6. avgust 2017

BLIZANCI

Posao Niste sami na poslu koji vam zadaje muke već neko vreme. Ukoliko ste se vezali za neki segment od ranije niste na gubitku u svakom slučaju. Ljubav Koliko se budete pridržavali sopstvenih pravila u toj meri ćete uspeti u svojim idejama. Jedna Vodolija je dovoljno ispirativna za vas. Zdravlje Postavljate sebi limite.

RAK

Posao Poklon koji ste obećali je nešto što vam zadaje muke već neko vreme. Morate da ostanete dosledni svojim idejama. Pokušavate sa novim idejama. Ljubav Pojačana tenzija sa kojom krećete u narednom periodu kroz raspravu sa partnerom vam ne ide pod ruku. Budite strpljivi u komunikaciji. Zdravlje Pojačana tenzija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.