Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 6. avgust 2017: Vodolija naivna, Rak nedosledan, Strelac gleda u budućnost

LAV

Posao

Pojačavate tempo rada i u tome zasigurno uživate. Ne želite da vas neko nipodaštava za manji novac. Ispunjavate još uvek tuđe ideje.

Ljubav

Ostajete dosledni svom partneru i ne želite da se odvajate ni za momenat. Osećate da ste se dovoljno zaljubili da bi sve oprostili.

Zdravlje

Pojačano lučenja hormona štitne žlezde.

DEVICA

Posao

Imate mogućnost da putujete tamo gde najviše volite. Uplatite aranžman i ispunite svoju želju koja vam može pružiti neverovatan osećaj slobode.

Ljubav

Ono što vi osećate prema jednoj Ribi ne može da se opiše rečima. Proživljavate izuzetan dan kada je u pitanju emotivni segment.

Zdravlje

Oslobađate se stresa.

Dnevni horoskop za 6. avgust 2017

VAGA

Posao

Primećujete na sebi odličnu promenu što se finansijske situacije tiče pa se nećete ustručavati da to iskustvo i drugima pokažete na pravi način.

Ljubav

Niste sami i to je u redu. Ono što bi moglo da pokvari celu sliku, jeste nipodaštavanje od strane partnera za sitnice koje vam ništa ne znače.

Zdravlje

Pojačavajte imunitet.

ŠKORPIJA

Posao

Ukoliko želite da se bavite špekulacijama ne izostaje vam uspeh u svakom slučaju. Morate da budete svesni novih detalja na kojima možete dovoljno da zaradite.

Ljubav

Vaš emotivni segment je ispunjen do neke mere. Ne žalite se na svoj stav koliko se neke ideje neće u većoj meri ostvariti.

Zdravlje

Kostobolja.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.