Dnevni horoskop za 7. decembar 2017. godine

Dnevni horoskop za 5. decembar 2017: Ulazimo u jedan mirniji period, period koji nije za neke ozbiljnije poslove (pripremamo se polako za praznike), period koji bi trebalo da prođe bez nekih velikih briga, sem onih svakodnevnih bez kojih bi život bio monoton.

Današnji dan obeležiće promena putanje Kirona, koji nakon 5 meseci kreće u direktan hod, a svaki prelazak iz retrogradnog u direktni hod donosi nam odgovore na neka pitanja iz prošlosti, probleme koji su nas mučili.

Neki od nas će dobiti dodatnu energiju da krenu napred, pa eto neka to bude plan za danas, a i za naredni period – radite na sebi, krenite ka boljoj budućnosti i srećnijem sutra.

Pripazite se ovih dana da ne upadnete u neko finansijsko iskušenje, možda će vas privući neke skuplje stvari koje su trenutno na popusti, nešto na rate… razmislite dobro da li možete sebi to da priuštite, Lep dan vam želimo, piše vasbalkan.com .

Ovan

POSAO

Trenutni položaj planeta ukazuje da bi trebalo da budete oprezni u nekim novim ulaganjima. Nije vreme za impulsivne reakcije i velike promene.

LJUBAV

Skloni ste da kritikujete partnera oko raznih sitnica, ali vas verovatno i partner kritikuje vas. Niste sigurni kako da realizujete ono što ste ranije zamislili.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop za 5. decembar 2017

Bik

POSAO

Može se dogoditi da precenite neke svoje mogućnosti. Želite promenu, a okolnosti su nekako komplikovane pa ovo nije vreme da reagujete. Može vam izostati očekivana podrška.

LJUBAV

Na emotivnom planu takođe osećate izvesne poteškoće. Potrebno je da rešite neke probleme iz proteklog perioda i ponovo uhvatite pravac.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa sinusima.

Blizanci

POSAO

Još uvek nemate mogućnosti da sprovedete u delo zamišljene planove. Potrebna vam je podrška ili savet saradnika. U tome vas može ograničiti jedino želja da budete samostalni po svaku cenu.

LJUBAV

Gde god da se nađete, jednostavno skrećete pažnju na sebe. Uz to, suočavate se sa raznim komentarima, možda čak i direktnim mešanjima.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.