Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 5. decembar 2017: Uzbudljiv dan za Lava, poslovne promene za Škorpiju, Blizanci skreću pažnju na sebe gde god da se pojave

Rak

POSAO

Poslovne okolnosti se poboljšavaju. Počnite privatan biznis ili poslove u kojima možete dobro da zaradite. Potrebno je da precizno definišete šta želite i uslove poslovanja.

LJUBAV

Svojim manirima ćete očarati svakoga ko vam je u dometu. Vas ipak može opteretiti osećaj praznine i želja da se povučete. Bez obzira na sve, očekuje vas neko uzbuđenje.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Lav

POSAO

Uživate u društvu ambicioznih ljudi ili istomišljenika. Ali budite oprezni u nekim novim ulaganjima. Izbegnite rasprave i usmerite se na ono što želite.

LJUBAV

Na emotivnom planu vam je savet da se opustite. Vaša dominantna priroda je u prvom planu, a to se neće dobro odraziti na vaš odnos sa voljenom osobom ili potencijalnim partnerom.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 5. decembar 2017

Devica

POSAO

Vaša samokontrola i analitičnost kao da zakazuju. Ovo je idealno vreme da odete na odmor ili bolovanje. Većina će biti neorganizovana i praviće početničke greške.

LJUBAV

Moguć je interesantan emotivni susret tako da je vreme da se pokrenete. Posredstvom prijatelja možete da upoznate nekoga ko će vas zainteresovati.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.