Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 5. 3. 2018. Ovna čekaju manji ljubavni problemi, Bik kasni na posao, Blizanci će biti meta ogovaranja, Rak donosi važne odluke…

Vaga

Možda ćete čuti jako dobre vesti vezane za pretpostavljene na poslu ili bivšeg kolegu ili “šefa”. Njen ili njegov uspon u karijeri može i Vama dometi korist, pa Vam savetujemo da održavate dobre odnose, kao i do sada.

Osoba sa kojom ste ranije imali intimu vezu se ponovo interesuje za Vas, budite otvoreni za susret.

Osećate se umorno. Naspavajte se.

Dnevni horoskop za 5.3.2018

Škorpija

Nepovoljan dan na poslu je pred Vama i savetujemo da ublažite sve reakcije koje bi bile neprimerene. Ukor od strane pretpostavljenih bi trebalo da prihvatite kao konstruktivnu kritiku, a ne kao napad na Vaš narcizam.

Osoba o kojoj razmišljate u poslednje vreme Vam ne uzvraća pažnju i to Vas pomalo frustrira. Nema razlloga za očaj, glavu gore.

Povedite računa o ishrani. Većina tegoba koje osećate imaju direktne veze sa kvalitetom hrane koju uzimate.

Strelac

Konačno se bliži dan kada ćete doći u posed stvari ili šanse kojoj se duže vreme nadate. Prilike na poslu bez većih promena.

Ljubav i odnosi sa partnerom zavise upravo od Vas. Potrudite se da obradujete voljenu osobu i ona će Vam svakako uzvratiti. Najlepša i najvažnija stvar je pred Vama. Cenite to.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Osećate se umorno, nagradite svoj organizam dobrim, okrepljujućim snom…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.