Dnevni horoskop za 4. mart 2018
Dnevni horoskop za 4. mart 2018

Dnevni horoskop za 4. mart 2018. Današnja nedelja donosi nam konjunkciju Neptuna i Sunca udruženu s jakom energijom Riba.

Prisutan osećaj slabosti na druge, na izvinjenja, biće vam teško gledati druge dok pate, želećete sve da prekratite, pustite da ode, piše današnji dnevni horoskop.

izražena potreba za fizičkim kontaktom, zagrljajem prijatelja, zajedničkim izlaskom, pričom u dvoje, osećajem da tešto treba da kažete i morate da izgovorite, po cenu svega, a tiče se ljubavnih izjava. Moguća izvesna razočarenja na putu praštanja, u ljude globalno.

Osećaj da nikom ne možete verovati biće jači od svega, samim tim pred kraj dana moguća izvesna doza depresije, zavisno od vaših unutrašnjih snaga, manja ili veća.

Dnevni horoskop za 4. mart 2018.

Ovan

POSAO

Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu.

LJUBAV

Pre ili kasnije moraćete da položite svoje „emotivne račune” i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da „kontroliše” vaše kretanje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Delujete aktivno na različitim stranama, postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.

LJUBAV

U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u „hladne emotivne vode”, sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.

ZDRAVLJE

Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i psiho-fizičku kondiciju.

Blizanci

POSAO

Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.

LJUBAV

U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima.

ZDRAVLJE

Budite umereni…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.