Nedeljni horoskop za podznake od 2. do 9. marta 2018. Nedelju pred nama obeležiće pun Mesec u Devici, drugog marta.

Takođe, čak četiri planete su u Ribama – Sunce, Merkur, Venera i Neptun. Merkur šestog marta prelazi u Ovna, a Venera mu se pridružuje već sedmog marta. Uz, još uvek, direktnog Jupitera u Škorpiji, dani pred nama biće obojeni snovima koji se zaista ispunjavaju, piše astroportal.in

Setite se gde ste bili pre par meseci i shvatite gde ste sada. Mnogo je razloga za radost. Svakako, vremena za veliki odmor, nema. Snovi traže naše aktivno učestvovanje u njima.

Podznak Ovan

Najveće promene možete očekivati na poslu. Takođe, neko će dobiti jednu zanimljivu poslovnu ponudu. Pripazite koliko su reči koje ćete čuti, zaista i istinite.

Prvu polovinu nedelje provešćete obuzeti nekim svojim mislima, sumnjama i strahovima. Već u drugoj polovini sedmice ćete se malo više aktivirati i biće teško pratiti vaš korak tih dana.

Nedeljni horoskop za podznake od 2. do 9. marta 2018
Nedeljni horoskop za podznake od 2. do 9. marta 2018

Podznak Bik

Ljubav polako pristiže. Budite budni i spremni. Neće vas ljubav pitati želite li da osetite. Ali će se svakako lakše razliti u prijatnoj dobrodošlici. I sasvim je u redu osećati celim svojim bićem. Vi samo tako umete da volite.

Bićete okruženi prijateljima. Neko će imati mnogo toga da vam saopšti. Sledi vam i kratko povlačenje u sebe. Kratak predah, nakon koga nastavljate dalje.

Podznak Blizanci

Promene u porodici su pred vama. Neke nesuglasice sada će se rešiti. A sve ono što je prećutano, sada će se izgovoriti.

Nude vam se nove prilike za napredovanje. Želite ih, ali i dalje odbijate da se u potpunosti otisnete u nešto za vas novo. Neko od prijatelja želi da vam saopšti lepe vesti.

Podznak Rak

Sledi vam niz kraćih putovanja. Pred vama je i mnoštvo poziva koje ćete morati da obavite. Poruka koje ćete morati da pošaljete, ali i odgovora koje je potrebno da date. Svakako ispunjeni i zanimljivi dani. Pomalo i iscrpljujući.

Malo će vam ostati vremena za odmor, ali vam to neće teško pasti. Studenti će nizati uspehe. A zaposleni će koristiti svaku potencijalnu priliku da se istaknu…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.