Dnevni horoskop za 4. oktobar 2018

Dnevni horoskop za 4. oktobar 2018: Ovan skroman, Bik u ljubavnoj melodrami, Blizanci staloženi, Rak pod stresom, Lavu odlična prilika, Devica sitničava, Vaga ambiciozna, Škorpija odlično raspoložena, Strelac pod pritiskom, Jarac tuguje, Vodolija se udaljava od partnera, a Ribe u depresiji. Ovo je današnji dnevni horoskop za 04.10. 2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Isuviše ste skromni, kada su u pitanju povoljni aspekti, koji vam pružaju maksimalnu zaštitu na polju posla. Počnite nešto sasvim novo i originalno, pa ćete se u tome pronaći.

Ljubav

Privlači vas jedan Rak. Možda niste spremni na veći kompromis, ali ćete zaboraviti na lošu procenu i pohrliti ovoj osobi.

Zdravlje

Oprez srčanim bolesnicima.

Dnevni horoskop za 4. oktobar 2018

BIK

Posao

Kada je u pitanju privatni biznis nemojte da posustajete i da se dezavuišete potrebama drugih ljudi. Imate smisla za humor I nećete odustati od timskog rada.

Ljubav

Morate da se izvučete iz ljubavne melodrame. Imate jasan pravac onoga što želite da postignete. Ne otežavajte sebi stvari.

Zdravlje

Pojačajte unos vitamina.

BLIZANCI

Posao

Volite dominantnu atmosferu i jaku prisutnost u poslu, kojim se bavite. Ostavljate utisak skromne posobe, koja zna šta želi.

Ljubav

Ljubomora partnera vam smeta i ne želite da postavite stvari na svoje mesto. Trpite udarce sudbine.

Zdravlje

Manjak magnezijuma.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.