Dnevni horoskop za 31. jul 2017/ Foto: Flickr.com

Dnevni horoskop za 4. jun 2017: Nedelja je, dragi naši, a Neptun je danas nalo nestabilan i zbunjujuć, dok je Sunce u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama. Ovaj kvadrat manje utiče na nas fizički, više “udara” po psihi. Čuvajte se danas podvala od sumnjivaca. Kada je Sunce u ovakvom aspektu sa Neptunom možemo svašta da očekujemo. Ipak najviše utiče na pojavu taštine ili sujete.

Srećom, brzo protiče ovaj transfer. Sunce je galopirajuće brzo. Samim tim tako da će i brže prestati njegov uticaj. Čudan je uticaj na sve nas. Moguće su pogrešne pretpostavke, samoobmana, pogrešna slika o sebi. Sa ovim aspektom stižu iluzije, svakako problem i sa samopouzdanjem. Tu su i preterane reakcije u emotivnom smislu, piše Današnji dnevni horoskop.

Danas Mars menja znak i prelazi u znak Raka. Iz energije vazduha u energiju vode… Promena koju ćemo svakako osetiti.

Želimo vam prijatan vikend.

OVAN

POSAO

Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.

LJUBAV

Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

BIK

POSAO

Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.

LJUBAV

Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Dnevni horoskop za 4. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

RAK

POSAO

Ako vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, ne budite suviše nadmeni pred saradnicima. Sačuvajte prisebnost duha i strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti koje postoje u vašem okruženju.

LJUBAV

Ukoliko sebi dozvoljavate notu emotivnog preterivanja pred voljenom osobom, očekuje vas negativna reakcija kao odgovor.

ZDRAVLJE

Problemi sa pritiskom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.