Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 4. jun 2017: Devica se zanosi prevelikim emotivnim željama, Blizanci su dobro, Jarac daje lakomislena obećanja

Dnevni horoskop za 4. jun 2017: Nedelja je, dragi naši, a Neptun je danas nalo nestabilan i zbunjujuć, dok je Sunce u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama. Ovaj kvadrat manje utiče na nas fizički, više “udara” po psihi. Čuvajte se danas podvala od sumnjivaca. Kada je Sunce u ovakvom aspektu sa Neptunom možemo svašta da očekujemo. Ipak najviše utiče na pojavu taštine ili sujete.

Srećom, brzo protiče ovaj transfer. Sunce je galopirajuće brzo. Samim tim tako da će i brže prestati njegov uticaj. Čudan je uticaj na sve nas. Moguće su pogrešne pretpostavke, samoobmana, pogrešna slika o sebi. Sa ovim aspektom stižu iluzije, svakako problem i sa samopouzdanjem. Tu su i preterane reakcije u emotivnom smislu, piše Današnji dnevni horoskop.

Danas Mars menja znak i prelazi u znak Raka. Iz energije vazduha u energiju vode… Promena koju ćemo svakako osetiti.

Želimo vam prijatan vikend.

OVAN

POSAO

Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.

LJUBAV

Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

BIK

POSAO

Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.

LJUBAV

Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Dnevni horoskop za 4. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

RAK

POSAO

Ako vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, ne budite suviše nadmeni pred saradnicima. Sačuvajte prisebnost duha i strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti koje postoje u vašem okruženju.

LJUBAV

Ukoliko sebi dozvoljavate notu emotivnog preterivanja pred voljenom osobom, očekuje vas negativna reakcija kao odgovor.

ZDRAVLJE

Problemi sa pritiskom.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.