Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 31. mart 2019. Mars ulazi u znak Blizanaca, Ovnovima kurcšlus na poslu, moguć poslovni dobitak za Bikove, Blizanac sreće intrigantnu osobu

Dnevni horoskop za 31. mart 2019. Danas je nedelja i Mars ulazi u znak Blizanaca, gde će biti sve do sredine maja. Ovo je period naglašene odsutnosti i boravka u sebi samome, pa je potrebno povremeno prizvati se sebi, osvestiti, disciplinovati.

Biće dosta dinamike u svemu što budete radili, prebrzih delanja, a mi savetujemo da, s vremena na vreme, spustite loptu. Ne praktikujte više stvari odjednom, sve će biti površno odrađeno, piše astrologija.de.

Lagan ritam dana držite pod kontrolom i biće sve u redu.

Ovan

POSAO

Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamerke. Ne dopada vam se ni zapovednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba.

LJUBAV

Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo. Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite određeni utisak na blisku osobu.

ZDRAVLJE

Večernje sate rezervišite za svoj svet intime.

Bik

POSAO

Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovni dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema. Neophodne su vam proverene informacije.

LJUBAV

Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora.

ZDRAVLJE

Sačuvajte dobro raspoloženje.

Dnevni horoskop za 31. mart 2019

Blizanci

POSAO

Susret sa jednom osobom na vas deluje intrigantno i zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko vam je potrebna nečija podrška, nemojte oklevati.

LJUBAV

U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri.

ZDRAVLJE

Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.