Dnevni horoskop za 12. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 12. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 30. mart 2019. Danas nam Mesec ulazi u znak Vodolije te će ovo biti jedan lep početak vikenda , prepun dešavanja, dobrih vibracija i druženja. Naravno dosta toga i od vas zavisi, ne budite lenji već oberučke prigrlite ovo što vam zvezde danas donose.

Danas je akcenat i na istraživanju, avanturi, jurenju za mestima gde želite da budete oduvek kako biste napunili baterije. Jedna digresija svemu, pomalo ste napeti zbog Marsa na poslednjem stepenu Bika, pa izbegavajte sukobe jer mogu da eskaliraju.

Želimo vam lep i uzbudljiv dan, piše današnji dnevni horoskop!

OVAN

POSAO

Iskrenost u poslovnom dijalogu ne izaziva veliko oduševljenje kod saradnika. Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete veliku pažnju na sebe.

LJUBAV

U ljubavnom životu na vreme rasčistite sa lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi ili predlaže bliska osoba.

ZDRAVLJE

Dobro.

BIK

POSAO

Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo.

LJUBAV

Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što Vam toliko nedostaje. Važno je da krenete u susret dešavanjima.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop za 30. mart 2019.
Dnevni horoskop za 30. mart 2019.

BLIZANCI

POSAO

Ne dopadaju Vam se nečije ideje, tako da pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike.

LJUBAV

Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu.

ZDRAVLJE

Dobro.

RAK

POSAO

Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare, nečije primedbe ne mogu da umanje smisao Vašeg uspeha.

LJUBAV

Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo, koliko je to potrebno.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.