Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 30. mart 2019. Ovan iskren, Bikovi, pratite svoje srce,...

Dnevni horoskop za 30. mart 2019. Ovan iskren, Bikovi, pratite svoje srce, Blizancima emotivno zadovoljstvo, Rak zanosan, Lav ima dobar predosećaj, Devica zabrinuta, Vaga ima nerealna emotivna očekivanja

83
0
Dnevni horoskop za 12. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 12. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 30. mart 2019. Danas nam Mesec ulazi u znak Vodolije te će ovo biti jedan lep početak vikenda , prepun dešavanja, dobrih vibracija i druženja. Naravno dosta toga i od vas zavisi, ne budite lenji već oberučke prigrlite ovo što vam zvezde danas donose.

Danas je akcenat i na istraživanju, avanturi, jurenju za mestima gde želite da budete oduvek kako biste napunili baterije. Jedna digresija svemu, pomalo ste napeti zbog Marsa na poslednjem stepenu Bika, pa izbegavajte sukobe jer mogu da eskaliraju. Želimo vam lep i uzbudljiv dan, piše današnji dnevni horoskop!

OVAN

POSAO Iskrenost u poslovnom dijalogu ne izaziva veliko oduševljenje kod saradnika. Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete veliku pažnju na sebe. LJUBAV U ljubavnom životu na vreme rasčistite sa lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi ili predlaže bliska osoba. ZDRAVLJE Dobro.

BIK

POSAO Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo. LJUBAV Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što Vam toliko nedostaje. Važno je da krenete u susret dešavanjima. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.
Dnevni horoskop za 30. mart 2019.
Dnevni horoskop za 30. mart 2019.

BLIZANCI

POSAO Ne dopadaju Vam se nečije ideje, tako da pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike. LJUBAV Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. ZDRAVLJE Dobro.

RAK

POSAO Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare, nečije primedbe ne mogu da umanje smisao Vašeg uspeha. LJUBAV Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo, koliko je to potrebno. ZDRAVLJE Niste u kondiciji…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.