Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 31. decembar 2016: Raku moguća avantura sa Škorpijom, Vaga...

Dnevni horoskop za 31. decembar 2016: Raku moguća avantura sa Škorpijom, Vaga između razboritosti i kukavičluka

22
0
Dnevni horoskop za 16. mart 2018
Dnevni horoskop za 16. mart 2018

Dnevni horoskop za 31. decembar 2016: Poslednjeg dana ove godine, Devica konačno može da pusti nekog u svoj emotivni život, Strelac na korak do sna, Vodolija u raskoraku, a Vaga između razboritosti i kukavičluka. Ovo je današnji horoskop za danas 31.12.2016. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao: Imaćete malo lošije aspekte na polju finansija pa se savetuje da dobro razmislite o svojim potezima na polju finansija kako bi kasnije uspeli da ubirete plodove svog rada. Ovaj put vam može neko od roditelja biti od finansijske pomoći i ovo naročito važi za mlađe osobe. Ljubav: Imaćete udvarača na sve strane ali ćete ostati ipak sami jer ste u nekom svom svetu. Ovaj put ne glumite već jednostavno želite da se osamite. Zdravlje: Relativno dobro.

BIK

Posao: Dobro ste razradili plan ali mi se čini da ćete proći kroz vatreno krštenje ovaj put jer zapravo jos uvek ne znate na čemu ste. Možda vam ni pomoć od osoba koje bi i bile kompetentne u poslu kojim se bavite neće biti od velike pomoći jer se traži da sami prođete kroz ovaj izazov. Ljubav: Stvari vam se dešavaju na sudbinskom nivou skoro jer imate jedan aspekt koji će se dovoljno zadržati ovaj put kako bi jednu bitnu osobu mogli da sretnete. Zdravlje: Hronični bolesnici imaju malo više tegoba.

BLIZANCI

Posao: Poslovnu saradnju sa nekim ljudima iz inostranstva zaboravite ovaj put. Baziracete se na domicilnu teritoriju bez rezerve. Imate i na domaćem terenu dovoljno izazaova da je naravno potrebno i vreme kako bi se nešto više ostvarilo. Naravno da nećete čekati puno na neke prilike koliko ćete im ići u susret. Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava ili Jarca su izuzetni partneri pa ćete imati priliku svakako da se dobro zabavite ovaj put. Zdravlje: Solidno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.