Dnevni horoskop za 1. januar 2017. godine
Dnevni horoskop za 1. januar 2017. godine
Ovan na novom početku, Bik bez problema, Blizanci ne odustaju, kaže današnji horoskop za 01.01.2017. godine. Vaga bez mnogo izbora, Vodolija sa dovoljno iskušenja i izazova, Strelac rezervisan, a Jarac bez vremena za emocije.

Prvi dan Nove godine, uz to i dan šarmantne Venere, pa ljubavi neće manjkati. Dnevni horoskop za 1. januar 2017. godine, za luftika.rs piše Iris Tadić.

OVAN

Posao

Odmor još uvek traje ali vi se nećete posustajatii sa svojim idejama za eventualno novi početak. Možda ćete imati malo više napora da započnete nešto sami ali nećete imati zbora pa ovaj put sami nešto više preduzmite. Imate dobre aspekte ali ćete ovaj put malo da sačekate za eventualno jače poduhvate.

Ljubav

Jedan Rak je možda više u priči sa vama nego što vam se čini. Otvorite svoje srce kako bi se proveli sa ovom osobom. Oni koji su zauzeti neće imati velike promene.

Zdravlje

Solidno ovaj put.

Dnevni horoskop za 1. januar 2017
Dnevni horoskop za 1. januar 2017

BIK

Posao

Male poslovne tajne su na pijedestalu i nećete ostaviti sve nedorečeno. Možda budete išli mnogo duboko u samu problematiku stvari kako bi mnogo više saznali o eventualno boljim performansama za koje ćete tvrditi da su odličan izbor. Svakako se nećete pokajati u vezi te vaše odluke jer imate izuzetno benefične aspekte na segmentu finansija.

Ljubav

Nećete imati veće probleme kao ni poteškoće da dovedete u red vaše emocije ovaj put. Možete se slobodno upustiti u jednu izuzetno kvalitetnu priču vezano za osobu rođenu u znaku Device, naravno ako ste slobodni.

Zdravlje

Nemate većih problema na polju zdravlja.

….nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.