VAGA

Posao

Osećate potrebu da nešto iz korena promenite. Ne budite histerični već dobro fokusirani na ono šta radite. Tim putem samo sledi uspeh. Neko iz vašeg tima vam pruža odličnu podršku ali vi se osećate kao individualac. Nema svrhe da nekim ljudima okrenete leđa.

Ljubav

Druga Vaga vam je odličan izbor pa imate šansu da se upustite u jednu avanturu ovaj put i da je dugo pamtite.

Zdravlje

Problemi sa bubrezima mogu biti nastavljeni.

ŠKORPIJA

Posao

Možda ste u pravu ovaj put pa se neke nesuglasice od šefova vama plasiraju bez većeg motiva i shvatite da je to više po inerciji nego što je realno tako. Shvatili ste da nekrogo danas mora da bude žrtveni jarac kako bi se dokazao stepen strogoće.

Ljubav

Osoba u znaku Ovna će možda izrazraziti želju da vam priđe. Budite dosledni celoj situaciji i pokušajte da se opustite i naravno uvod sa vaše strane će dobro doći svakako.

Zdravlje

Merite povremeno krvni pritisak.

Dnevni horoskop za 3. januar 2019

STRELAC

Posao

Iako ste dobro plaćeni, ovaj put ćete imati još ponuda za poslove koji vam se nude. Nema razloga za brigu jer vaše kompetencije koje imate odgovaraju tržištu rada i možete se čak i osamostaliti bez većegangažovanja onako kako ste i sami mislili.

Ljubav

Krtkotrajna ljubavna romansa na pomolu pa se ne ustručavajte da i vi nešto pokažete u istom stilu. Ne otkazujte nešto bitno kod osobe koja vam se dopada.

Zdravlje

Solidno i nemate većih problema osim ako niste hronični bolesnici sa srčanom aritmijom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.