RAK

Posao

Saradnja sa osobom iz konkurentske firme će biti na zavidnom nivou tako da se savetuje što više interakcija sa ljudima iz isog ili sličnog poslovnog miljea. Ne morate dovoljo da se uplićete u nešto što nikome ne donosi veću zaradu pa se stoga dobro bar pokažite kod onoga ko vam ponudi više novca.

Ljubav

Imate šta da kažete osobi koja vas simpatiše na jedan otvoren način. Morate se naravno i vi u istom stilu ponašati kako bi upotpunili čaroliju koja se očekuje na polju emocija kod vas.

Zdravlje

Nemate većih tegoba.

LAV

Posao

Ozbiljnost na ovom segmentu kod vas je na zavidnom nivou. Performanse u samoj organizaciji umete da iznesete do kraja i u tome dovoljno uživate jer je to nešto što vama po senzibilitetu i odgovara. Niko nema primedbu na vaš rad svakako jer ste vi neko ko ne ide iz krajnosti u krajnost. Ljudi vas vide na jednom stabilnom putu.

Ljubav

Osoba rođena u znaku Riba će vam pokazati svoju naklonost pa se i vi malo više angažujte na ovom segmentu jer nije sve u poslu.

Zdravlje

Malo se osećate iscrpljeno na kraju dana.

Dnevni horoskop za 3. januar 2019

DEVICA

Posao

Kakve su vam danas šanse, uvidećete to po samom jutru. Nemate velikog izbora ako je u pitanju jedna manja poslovna akcija i vi ćete dobiti veća zaduženja ali kasnije. Morate svoje šefove ubediti da znate da radite svoj posao. Nemate razloga da žurite u sve to ali se oseća i velika nestrpljivost sa vaše strane u vezi toga što upravo želite.

Ljubav

Mali krizni period je pred vama. Osoba za koju ste emotivno vezana vam malo leđa okreće. Nemojte da očajavate jer postoji izlaz svakako. Malo ćete se stpreti i biće sve u redu.

Zdravlje

Pokušajte da se dovedete u red jednim časom meditacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.