Dnevni horoskop za 29. februar 2020.
Dnevni horoskop za 29. februar 2020.

Dnevni horoskop za 29. februar 2020. Ovan da taktizira, Bika muči sumnja, manji ljubavni problemi čekaju Blizance, Rak razmišlja o bivšem partneru, Lav gubi entuzijazam, Devica pred novom vezom…

…Vage čeka povoljan period za posao, Škorpija upada u pasivnost, Strelac sluti na probleme, problemi na poslu za Jarca, Vodolijama promene na poslu, riba uživa u ljubavi, piše www.astrosudbina.com

OVAN

POSAO

Pokušajte da se suzdržite od impulsivnih reakcija i postupaka, jasno je da ste motivisani i da ste odavno zaslužili da pokupite zasluge za svoja ulaganja, ali morate imati strpljenja. Malo više taktičnosti i odmerenih postupaka nisu na odmet.

LJUBAV

Lep dan je pred vama, u svakom smislu povoljan po pitanju ljubavi. Ukoliko budete imali priliku da flertujete ili upoznate novu, zanimljivu osobu znajte da su Zvezde uz Vas.

ZDRAVLJE

Neophodno je voditi računa o higijeni ruku i imunitetu. Pocvećajte unos vitamina i minerala.

Astro prognoze za mart 2020: Konjukcije Marsa, Jupitera i Plutona donose velike promene, iznenadne pobune do oslobođenja i želje za preokretom

Dnevni horoskop za 29. februar 2020.
Dnevni horoskop za 29. februar 2020.

BIK

POSAO

Kao da Vas muči neka vrsta nesugurnosti, moguće u sopstvenu procenu ili čak sumnja da se u potpunosti možete osloniti na kolege kada je posao u pitanju. Moguće je da ćete imati dosta dilema i puno razmišljati, usled čega će izostati konkretnih akcija.

LJUBAV

Nezadovoljstvo i disharmonija koji se vuku iz prethodnog periodu mogu biti rešeni ukoliko danas budete imali volje ali i prilike da sa voljenom osobom otvoreno porazgovarate ili jednostavno razmenite iskrene nežnosti bez reči. U oba slučaja moguće da da će Vam se strasti malo obnoviti.

ZDRAVLJE

Savetujemo oprez hroničnim bolesnicima, posebno izbegavajte gužve i kontakt sa prehlađenim osobama.

Mesečni horoskop za mart 2020: Strelac uživa u ljubavi, brojne poslovne šanse za Lava, Vaga ne sme da se igra sa zdravljem

BLIZANCI

POSAO

Samo ako mudro planirate svaki svoj potez i slušate ljude iz Vašeg poslovnog okruženja, bićete u prilici da ostvarite određen uspeh na poslovnom polju. Ukoliko priželjkujete neke promene ili korekcije uslova rada, ovo je jako povoljan trenutak za akciju.

LJUBAV

U ljubavnom gnezdu predstoji period preispitivanja, merkanja i ozbiljnih razgovora na temu budućnosti i moguće je da će neki od ovih razgovora biti i nešto manje pijatni. bilo kako bilo imaćete mogućnost da razjasnite ili definišete status Vaše veze.

ZDRAVLJE

Posetite lekara i proverite stanje i funkciju štitaste žlezde…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.