Astro prognoze za mart 2020: Konjukcije Marsa, Jupitera i Plutona donose velike promene, iznenadne pobune do oslobođenja i želje za preokretom
Astro prognoze za mart 2020: Konjukcije Marsa, Jupitera i Plutona donose velike promene, iznenadne pobune do oslobođenja i želje za preokretom

U ovom mesecu svi možemo da očekujemo promene. Merkur će biti retrogradan sve do 10. marta gde se iz Riba vraća u Vodoliju. Mnoge osobe će imati šansu da isprave neke svoje greške ili će pronaći neka rešenja vezana za komunikaciju, kvarove, loše dogovore itd.

Mars će biti do 30. marta u Jarcu, mnoge osobe će težiti da se popnu na viši nivo, pa čak i na vrh poslovne lestvice i moći. Ovaj položaj Marsa u Jarcu daje jednu snagu bez empatije, emocija i prisutnost hladnoće.

Prelazak Venere u Bika i konjukcija s Uranom mnogim osobama može doneti korišćenje prilika, posebna osećanja, diplomatiju, potrebu za slobodom u odnosima i erotski život, piše astrolog Željka Knežević.

Konjukcije Marsa, Jupitera, Plutona mogu doneti velike promene i pobune pa neke zemlje mogu spremati mobilizacije ako budu napadnute. Mogući su zemljotresi i moguće je da neki vulkan proradi. Konjukcija Marsa i Saturna ne donosi dobru energiju.

Saturn ulazi u Vodoliju 22. marta i konjukcija s Marsom i Saturnom u Vodoliji 30. i 31. marta donosi razne preokrete, iznenadne pobune do oslobođenja i želje za nekim novim preokretom. Generalno gledano, dosta preokreta u ovom mesecu se događa što je bilo i za očekivati.

Kakav će mesec biti za pojedinačne znakove?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas će ceo mesec na poslu biti pod nekom vrstom pritiska. Ako vidite da ne stižete da uradite sve, onda neke stvari menjajte. Pojedini Ovnovi će odustati od nekog posla ili projekta dok nezaposleni mogu doći do bitnih informacija za posao. Neke osobe bi trebalo da promene posao pa je u ovom mesecu dobra prilika. Ako vam neko nudi pomoć, obavezno prihvatite. Svakako imate podrške s mnogo strana, stoga istrajte dok ne dobijete ono što želite, što će biti tek za par meseci. Emotivno vam je naklonjen period, tako da možete uživati sa svojim partnerom i čak ste spremni da mu oprostite neke greške. Divan je mesec da uživate s porodicom, partnerom i prijateljima. Krajem meseca mogući su konflikti zbog finansija pa pokušajte izbjeći svađe. Za slobodne Ovnove bi bilo najbolje da i ostanu slobodni jer se mogu razočarati ako se prepuste i očekuju promenu kod potencijalnog partnera. Kada je zdravlje u pitanju, disajni putevi su lošiji.

Astro prognoze za mart 2020: Konjukcije Marsa, Jupitera i Plutona donose velike promene, iznenadne pobune do oslobođenja i želje za preokretom
Astro prognoze za mart 2020: Konjukcije Marsa, Jupitera i Plutona donose velike promene, iznenadne pobune do oslobođenja i želje za preokretom

BIK

Dragi Bikovi, kada je posao u pitanju vi možete doživeti iznenadne neočekivane promene. Mnogi Bikovi će poželeti da promene posao ili pokrenu svoj biznis. Svakako da ne treba ništa ishitreno raditi, već dobro razmislite šta je isplativo i šta je dobro za vas. Pojedini Bikovi dobivaju pohvale za svoj dobar rad i uspeh. Ako niste sigurni za pokretanje svog biznisa, onda bi bilo dobro da se posavetujete sa stručnim osobama koji imaju dugogodišnje iskustvo. Vi ste temeljiti i studiozni pa verujte da do kraja meseca možete napraviti pravi plan bez neke veće žurbe. Emotivno je dosta naglašeno kada je partner u pitanju, a vi imate neke blokade i strahove pa bi bilo dobro da to podelite s partnerom, posebno ako ste nešto prećutali ili sakrili od partnera. Partneru je bitna iskrenost kakva god ona bila. Sada nije vreme da izbegavate priču već da se problem razreši jer posle možda može biti kasno. Vaša strpljivost i vreme će razrešiti probleme do kraja meseca. Slobodni Bikovi imaju zanimljiva druženja i komunikaciju sa osobom koja može postati potencijalni partner. Kada je zdravlje u pitanju, čuvajte svoje osetljivo grlo od virusa i prehlade.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kada je posao u pitanju, sve što ste do sada postigli može dobiti jednu veliku nagradu i pohvale. Pojedini Blizanci mogu dobiti i promenu statusa na bolje realno zasluženo. Usled retrogradnosti Merkura možda neki poslovi mogu biti obustavljeni privremeno. Pojedini Blizanci su prenatrpali sebi obaveza i posla pa ne uspevaju da se dobro fokusiraju. Kako biste uspeli, napravite prioritete i po njima se fokusirajte. Mnogi Blizanci mogu imati dobar odnos s kolegama, na šta do sada nisu obraćali pažnju pa će doći do zaključka kako je bitan timski rad i kako možete zatražiti pomoć za nešto što ne stignete sami. Emotivno je jedan jak mesec pred vama bez obzira bili zaljubljeni, puni strasti, besni ili ljuti, sve su to razne vrste emocija. Ako ste zauzeti, partnera će to zbunjivati do te mere da ni sam nije siguran kako treba da priča sa vama. Popričajte iskreno sa partnerom da ne dođe do neslaganja i svađe. Svakako u ovom mesecu mnogi Blizanci mogu imati kratak fitilj pa će biti svadljivi. Bilo bi lepo kada nastupe mirniji periodi da negde iziđate u društvo ili se osamite na večeri. Ako ste slobodni, onda se prepustite udvaranju i romantičnim trenucima s osobom kojoj se sviđate. Nova veza je na pomolu. Kada je zdravlje u pitanju, dobro bi vam došla neka osnovna lekarska kontrola, krvna slika, itd.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.