LAV

Današnji dan protiče veoma mirno, nema naznaka za neke veće promene i pomake. Situacija je stabilna. Odgovara vam to što imate otvoren odnos sa partnerom i što znate na čemu ste, čak kada situacija nije idealna. Danas se osećate dobro. Budite aktivniji!

DEVICA

Iz nekog razloga ste zapostavili svoju praktičnu stranu, trgnite se malo. Vreme neumitno prolazi, počnite sa realizacijom ideja. Moguće je da ćete buduću ljubav upoznati na neki neobičan način, preko društvene mreže recimo. Osetljive kosti i mišići. Posetite endokrinologa.

HOROSKOP ZA 2022: godišnji horoskop i detaljna prognoza za sve zodijake

Dnevni horoskop za 29. decembar 2021.
Dnevni horoskop za 29. decembar 2021.

VAGA

Važno je da smanjite tenziju prilikom posla koji obavljate. Aspekti koje imate ukazuju na štete zbog brzopletosti. Ne odgovara vam osećaj samoće. Želite da imate vezu sa nekim, iako niste pronašli pravu osobu. Proverite krvnu sliku. Može doći do pada imuniteta.

ŠKORPIJA

Uz pomoć pozitivnog stava, lepe reči i dobre organizacije uspevate da ostvarite svoje ciljeve. Lako ćete ostaviti pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada. Danas vam je polje flerta naglašeno. Posvetite se relaksaciji. Zanemarili ste svoje telo, kao i kondiciju…Nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.