Dnevni horoskop za 25. april 2018.
Dnevni horoskop za 25. april 2018.

Dnevni horoskop za 28. decembar 2017: Danas je četvrtak i Mesec ulazi u znak Bika, a Mars pravi egzaktan trigon sa Neptunom, tako da na nebu je prava igrarija.

Venera u konjunkciji sa Saturnom doprinosi smanjenju osećaja tuge i patnje, zavladaće dobra energija strasti i osećanja, piše Današnji dnevni horoskop.

Neprijatno osećanje koje je neko početkom sedmice kod vas stvorio danas je potpuno iščezlo. Mars sa Neptunom pravi neverovatne kombinacije, pa ta osoba danas može da vas oduševi nečim! Ljubav je i dalje problematična zbog Venere u Jarcu, ali stagnira bar. Lep dan vam želimo.

Ovan

POSAO

Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da Vas ubedjuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi Vašoj volji. Potrebna Vam je nečija podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namere.

LJUBAV

Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.

ZDRAVLJE

Previše ste napeti.

Dnevni horoskop za 28. decembar 2017

Bik

POSAO

Ponekad Vaša samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili reči kritike. Nemojte dozvoliti da Vas neko kompromituje u društvu saradnika.

LJUBAV

Partner nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na Vaše negodovanje ili neraspooženje.

ZDRAVLJE

Potreban Vam je odmor.

Blizanci

POSAO

Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.

LJUBAV

Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijatnosti u emotivnom životu.

ZDRAVLJE

Odlično.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.