Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 28. decembar 2017: Mars pravi egzaktan trigon sa Neptunom, očekujte neverovatne kombinacije

Vaga

POSAO

Potrebne su Vam poverljive informacije, kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude samo privremeno rešenje.

LJUBAV

Moguće je da Vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop za 18. mart 2017. godine

Dnevni horoskop za 28. decembar 2017

Škorpija

POSAO

Ne dopada Vam se saznanje da neko kritikuje Vaše ideje, stoga pokušavate da promenite krug saradnika. Izbegavajte brzopletost u ponašanju, jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat.

LJUBAV

Obratite pažnju na nove dogadjaje koji se prećutkuju iz Vama nepoznatih razloga ili na partnerovo »neobično ponašanje«. Sačuvajte prisebnost, posebno kada se nalazite u neobičnim situacijama.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Strelac

POSAO

Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza, koji vode ka poslovnom uspehu.

LJUBAV

Suzdržite se od različitih provokacija, nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da Vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni, ne morate izražavati sve ono što mislite.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.