Dnevni horoskop za 25. februar 2018.
Dnevni horoskop za 25. februar 2018.

Dnevni horoskop za 25. februar 2018. Nedelja pred nama, koja nam donosi Veneru u kvadratu sa Marsom, plus još pregršt važnih dešavanja na ovaj veoma važan dan…

Kvadrat uvek donosi sa sobom nešto poput osvešćenja. Energija Riba, tj. Venera i energija Strelca, tj. Mars, ovde se ne podnose. Energije koje udružene jedna drugu uništavaju ako se pravilno od samog starta ne usmere!

Istog dana u konjunkciju ulazi i Neptun sa Merkurom. Nepouzdana energija, lako navodi na samoobmanu. Istog dana imamo Sunce u sekstilu sa Saturnom, energija volje, vere u sebe, istrajnosti i umeća trpljenja, piše Današnji dnevni horoskop.

Veoma energetski nabijen dan, stoga budite mudri sve dok Sunce ne zađe…

Dnevni horoskop za 25. februar 2018.
Dnevni horoskop za 25. februar 2018.

Ovan

POSAO

Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno vam je da stvari izgledaju drugačije.

LJUBAV

Pokušajte bolje da razumete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak hrabrosti da odgovori na sve vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji.

ZDRAVLJE

Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Bik

POSAO

Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme.

LJUBAV

Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom. Prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosećate dobar rasplet za oboje.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Blizanci

POSAO

Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare ne treba da odgovarate.

LJUBAV

Razmislite o varijanti pomirenja sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti.

ZDRAVLJE

Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.