Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 24. februar 2018: Bik postiže cilj, Škorpija rasterećena, konflikti...

Dnevni horoskop za 24. februar 2018: Bik postiže cilj, Škorpija rasterećena, konflikti pred Devicom

50
0
Mlad Mesec u Vodoliji 4. februara 2019

Dnevni horoskop za 24. februar 2018: Ovan flertuje, Bik postiže cilj, Blizancima dan za odluke, Rak ima velika očekivanja, Lav nije u najboljem izdanju, konflikti pred Devicom, Vaga zarađuje, Škorpija rasterećena, nova poznanstva za Strelca, Jarac dobro, Vodolija ambiciozna, a Ribe razbijaju iluzije. Ovo je današnji dnevni horoskop za 24.02.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Niste preterano opterećeni danas. Možda se pojavi neko sa kim niste sasvim raščistili račune ali i to možete da rešite. Ljubav U opuštenom društvu, preko kruga prijatelja nova prilika za flert. Razmišljajte i o pravim dugim ljubavnim vezama. Zdravlje Bez većih problema.
Dnevni horoskop za 24. februar 2018

BIK

Posao Danas postižete svoj cilj. Može Vam se pružiti nova poslovna ponuda. Dobar dan za one čiji se posao vezuje za rad na računaru. Ljubav Zadovoljni obavljenim poslom, želite da se opustite sa voljenom osobom na nekom javnom mestu. Zdravlje Problemi sa štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Posao Danas ćete doneti neku važnu odluku povodom toga da li obnavljate saradnju ili ne. Okrenite se pozitivnom stavu. Ljubav Možete upoznati zanimljivu osobu u teretani ili u nekom centru za rekreaciju. Šta vam treba više od dobre zabave, druženja. Zdravlje Danas se osećate odlično!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.