Dnevni horoskop za 16. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 11. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 23. septembar 2018. Merkur je danas u kvadratu sa Saturnom, te početak jeseni karakteriše sve ono što i inače asocira na jesen, a to su stanja tuge, melanholije, depresije, rasejanosti.

Energija odlazi na nebitne stvari, zaboravljaju se one važne… Opterećavaće vas stvari koje niste završili, ljudi kojima ste nešto obećali, pa nestali, briga će da zakuca na vrata…

Javlja se i strah od bolesti, povreda, smrti. Težak aspekt, ali prolazan, imajte to na umu. Budite hrabri i samouvereni, gledajte na stvari s vedrije strane i onda kada vam se ne čini da je to moguće.

Ovan

POSAO

Morate biti otvoreniji i jasniji ako želite da promenite određene okolnosti. Nemojte čekati i ne oslanjajte se na nečije obećanje.

LJUBAV

Ponovo se vraćate u prošlost i priželjkujete susret sa jednom osobom. Možda vam se želje i ostvare.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 23. septembar 2018. Merkur u kvadratu sa Saturnom, Ovnovi sreću osobu iz prošlosti, Škorpijama cveta ljubav.
Dnevni horoskop za 23. septembar 2018. Merkur u kvadratu sa Saturnom, Ovnovi sreću osobu iz prošlosti, Škorpijama cveta ljubav.

Bik

POSAO

Niste dobro organizovani, a ideje koje imate nikako ne možete da sprovedete u delo. Potražite pomoć bliskog saradnika.

LJUBAV

Na veoma lak način možete da ostvarite komunikaciju sa osobom koja vam se već neko vreme dopada. Ne propustite priliku za razgovor.

ZDRAVLJE

Bolovi u mišićima.

Blizanci

POSAO

Vaša inteligencija dolazi do izražaja. Na vreme ćete izbeći eventualne probleme ili teškoće.

LJUBAV

Uspećete da se izborite za dominantniju poziciju u emotivnoj vezi i bićete zadovoljni daljim tokom odnosa. Samci mogu da očekuju interesantno poznanstvo u toku dana…

ZDRAVLJE

Osećate se odlično…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.