Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 22. novembar 2018. Ovan zapostavlja partnera, Bik strog, Blizanci dobro, Rak rezigniran, Lav dekoncentrisan.

Jarac

POSAO

Nema potrebe da preuveličavate vaše znanje ili praktične sposobnosti pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.

LJUBAV

Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni pre nego što progovorite.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

dnevni horoskop za 22. novembar 2018.

dnevni horoskop za 22. novembar 2018.

Vodolija

POSAO

Oslonite se na vaš instinkt i nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike.

LJUBAV

Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.

ZDRAVLJE

Nemojte ignorisati tegobe koje osećate.

Ribe

POSAO

Vašim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.

LJUBAV

Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.

ZDRAVLJE

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Proverite očni pritisak.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.