Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 21. avgust 2017. godine: Vodolija uporna, Rak u svom...

Dnevni horoskop za 21. avgust 2017. godine: Vodolija uporna, Rak u svom filmu, Vaga borbena

95
0
Dnevni horoskop za 30. avgust 2017
Dnevni horoskop za 30. avgust 2017

Dnevni horoskop za 21. avgust 2017. godine: Ovan u dobrom rasploloženju, Bik uspešan u poslu, Blizanci nesnalažljivi, Rak u svom filmu, Lav prosperitetan, Devica traga za poverenjem, Vaga borbena, Škorpija pred novim poznanstvom, Strelac dominantan, Jarac otvoren, Vodolija uporna, Ribe preokupirane. Ovo je današnji horoskop za 21.08.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Niste smeli da izostanete sa svojim obavezama, pa se ovde sugeriše određena doza dobrog raspoloženja. Ljubav Ne opterećujte se pogrešnim odlukama već se sugeriše određena doza racija, koja vam je preko potrebna u radu na sebi. Zdravlje Posetite stomatologa.

BIK

Posao Nije loša solucija da se dovoljno integrišete sa već poznatim klijentima koliko se očekuje proširenje posla. Ljubav Ukoliko ste u braku, pazite se razmirica i ne pokušavajte da se postavljate otvoreno, jer imate loše aspekte tajni. Zdravlje Pijte vitamin C.
Dnevni horoskop za 21. avgust 2017. godine

BLIZANCI

Posao Pokušaj snalažljivosti na polju posla vam može doslovno upaliti. Ne očekujte da ćete imati i pristalice za svoje ideje, ali zasigurno vam se dive. Ljubav Pokušavate da se pomirite sa simpatijom od ranije. Ovaj potez može da vam se isplati, ovaj put. Zdravlje Nemate većih problema, danas.

RAK

Posao Nisu loše ideje kojih se pridržavate u toku svog rada, koliko se može osetiti dovoljno znatiželjan pogled u pravcu uspeha, kojim se vodite. Ljubav Kada su u pitanju trenutne emociji prema osobi na koju često mislite, bićete malo više u svom svetu i ne pokušavajte da konkretizujete aspekte, koji vam daju veliku imaginaciju. Zdravlje Psiha vam je naglašena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.