JARAC

Posao

Ne umete sa kolegama da se dogovorite oko aktivnosti na koje ste spremni da ulošžite novac koji će vam doneti satisfakciju bez obzira na vaša zalaganja inače. Moraćete povremeno da se bavite manipulacijom u kolektivu kako bi došli do cilja.

Ljubav

Karmička ljubavna priča na pomolu. Ne umete da se otrgnete slučaju koji vas baca na kolena. Ne umete da procenite situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Zdravlje

Imaćete povišen šećer. Pazite kada je hrana u pitanju.

VODOLIJA

Posao

Jednoj soluciji je došao kraj, kada su u pitanju tajne poslovne akcije. Ne plaćate punu cenu poreza, pa ste sami sebi napravili oživljene, jako loše aspekte. Pokušajte da ove stvari rešite mirnim putem ovaj put bez veće žurbe jer ste učinili dosta toga što je već zabeleženo.

Ljubav

Ukoliko je Škorpija vaš partner ne dozvolite da vas izmanipuliše na svoj način. Pokušajte da bolje uvidite sa kim ste u vezi trenutno.

Zdravlje

Kolena su vam slaba i imate lošu cirkulaciju.

Dnevni horoskop za 20. mart 2019

RIBE

Posao

Vaša mašta je toliko velika da ste u stanju mnogo toga da jednostavno izmislite. Nećete se odreći dela svog novca zarad nečije loše ideje, koja vas je na neki način pomalo stavila u drugi plan. Novca za sada ima, ali u manjoj količini.

Ljubav

Kolebljivost partnera vas pomalo deprimira. Ne možete doveka da prostate nečije loše postupke.

Zdravlje

Kostobolja je prisutna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.