Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 20. jul 2019: Rak profitira, Vaga greši, Ovan pun entuzijazma

Dnevni horoskop za 20. jul 2019: Ovan pun entuzijazma, Bik solidnog zadravlja, Blizanci nervozni, Rak profitira, Lav treba da se bavi sportom, Devica se slaže s Ribama, Vaga greši, Škorpija traga za jasnijom slikom, Strelac pod pritiskom, Jarac zaposlen, a od Vodolije se traži da pristane na kompromis. Ovo je današnji dnevni horoskop za 20. jul 2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Povoljan period za potpuno nove stvari vam se otvara. Solidna energija planeta vam postavlja novi zadatak sa mnogo više entuzijazma.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, moguće su male razmirice i nekompetentniji razgovori. Potrebno je da se malo više odmarate.

Zdravlje

Sledi vam period za opuštanje.

BIK

Posao

Možda ste odavno uvideli koliko vredite ali vam to niko nije rekao. Vaši nadređeni, imaju takvo mišljenje i rado će ga izneti ovaj put.

Ljubav

Ne otežavajte stvari na polju emocija, danas. Imali ste i gorih dana, pa se morate prilagoditi i dovoljno razmisliti o tome gde sve ovo vodi.

Zdravlje

Solidno.

Dnevni horoskop za 20. jul 2019

Dnevni horoskop za 20. jul 2019

BLIZANCI

Posao

Neko bi mogao da vas motiviše u daljem radu. Ideje od ranije su još uvek aktuelne, pa se prilagodite trenutnim aspektima.

Ljubav

Ukoliko ste u jačoj ljubavnoj vezi ne očajavajte, ukoliko ne možete trenutno da dobijete ono što ste očekivali. Parner je pomalo odsutan.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Pojačana nervoza.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.